Friday, January 14, 2011

stupid mistake.T__T

assalamualaikum.

wuwuwuwuw.T___________T.

2 3 hari serabut dengan masalah negara.harini paling serabut.serabut lahhhh.exam je serabut.janganlah serabut sekali bace serabut i huhu.

contest nuffnang yang i join kat bawah tu sebenarnye i tak masukk ponnnn.T__T.bukan sebab taknak tapi sebab i tak submit!kahkah.bongok gile raseee orang masuk contest submit,tapi i tak submit.bodo nye!mungkin ade hikmah nye tak masuk mungkin esok ade orang nak bawak banje makan besar ke.(sedapkan hati sendiri).sedih tauuuuuuu.biar tak dapat tapi tak submit entry memang sangat tak boleh diterima.sepak diri sendiri laju laju.

btw,midterm exam i dah habissssssss!best giler.!best tak best sangat la ade 5 assignment kena buat and final lagi sebulan je hohohoho.

......................cerita lain.....................

kereta i rosak tau,pastu gune la keta mekanik tu bpk i soh gune kejap nak g kelas.i cam sumpah seranah kereta tu sebab uhuhuhu ade la.and die balas dendam balik dengan tertekan hon lelame mase keta banyak.bayangkan hoi malu gile hoi.pastu tadi bukak aircond ade ke patut air aircond tersembur sembur keluar.T__T.kena tutup kepanasan pergi kelas.pastuuuu bile i kona je air aircond jatuh kat bawah pulak basah seluarrrr.!!tutup aircond terus!kesimpulannye jangan la mengata kereta.kelak akan dibalas.

sekian.bye!

9 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

hikhik.. sabar yeee :) bhahah..

bojan said...

okla tu mekanik bagi pinjam kereta..kalau dia bagi pinjam lori camne? hahaha

kembatolo™ said...

hari yang malang..
takziah.. hehe

conbellydiobeterisme said...

gud lark hoho,lain kali kutuk kereta lagi.

syasya said...

hahahaha kesiannye u dear!!! adoi...kereta pon boleh tau orang x suke die kan. huhu eh2 ape yg x submit nuffnang contest 2?? kalau i x submit. i n bella pon x submit ke?huhu

Nasuha Salleh said...

takpe2
hari esok lusa mesti bahgia punyee ;)


p/s : Persahabatan Itu Pemanis Hidup

Anonymous said...

Hehe.. Sorry to hear that, but the way u tell it makes it sound funny..

masmaribell_mastura said...

he he.. mesti keta depan pelik an. sabar ye.. ;)

Anonymous said...

Hye Bella..
Just Wanna Say Ur Blog Is Nice..
Very2 Nice Indeed..
Everytime I Bace It Makes Me Calm.. Dgn Layout Blog U..
Plus Ayat2 Yg U Guna Quite Fuuny.. ;)
Good Luck With Ur Study & Assignment. ;)