Friday, February 11, 2011

anuar zain, I LOVE YOU.

assalamualaikum

mule mule dari duluuuu lagi memang suke lah die hoho.suke yang macam suke laa.dulu la tapi.skang da kurang sebab die pon tak banyak buat lagu tetiba stop kan.tetba lagu baru die sedetik lebih omg jatuh cinta balik semulaa.



i rase die sangat hensem dalam video nih.lagu ni dulu hhoho memang ade je la lam tepon.tiap2 malam repeat lagu same lagu ni laa hoho.cacatttt.da la omel2 die senyum alahai cairrrr.



lagu perpisahan ni pon suke.i suke lagu sesedih jiwang2 nih.bole jiwang skali huahua.tapi snanye suke sore die.die nye lagu cam slow tapi best.best la.



lagu ni uhuhu sedih.takdela suke sangat tapi suke la jugak.bole tak ohoho.




lelaki ini.ehem.lagu ni hihi kalau ade sudi sudi nak nyanyi kat i silekan uhuhuhu.terus ajak kawen hohoho.



lagu ni pon ehem.suci nye cinta die rasa tapi tak kekawen nape bangg.



lagu baru die.last but not least.sedap gile kannnnnnnnnnnnnn sore die.


i penah jumpe die kat klcc.good looking.and very humble.klcc ramai kan and when he move around bukan orang yang tengok die tapi die yang tengok orang and give his smile.sweet kan.macam sangat la peramah.die pandang semua with smile yang bukan poyo tau,yang ikhlas.haishhh.macam dalam video die senyum haa camtu la die senyum cair tak cair takkkkkkkkkkk.tapi i takde la tangkap gambar ngan die.uhuhu kekecik dulu2.

kepada abang anuar zain.kawen la cepat please.entah laa.suke suara die.suke suara laki yang macam aizat af,kaer nyanyi lagu sedih tu,bob af,faizal tahir,lagu sesedih la tapi.sangat lelaki.

18 comments:

miss.HazieyLa said...

lagu terbaru cik abg itu bezz..mendayu2..=)

tatiana said...

i like anuar zain too..=)

Aimi Bahari said...

tu la sy pun minat anuar zain.. bila lah dia nak kahwin ni. huhu.

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

rugi oh die tak kawen. nanti sape nak mewarisi kehenseman die ni kan?

The Crow Empire said...

Ohoho.. Byk nye vid Anuar Zain. Me love Anuar Zain too! hehe.. erk? maksudnye sy minat dkt anuar zain. Err... Tak2.. sy 'berminat' dengan anuar zain je. Eerrk... Sy suke2 je kat anuar zain. ah~ susah nak cakap. terasa gei. arghh~


keh3... (^___^)

bella dela rosa said...

hazieyla:kaannn best nye die

bella dela rosa said...

tatiana:yay gang

bella dela rosa said...

aimi:aimi g la ngorat die

bella dela rosa said...

oshinz:hahaha kannn jangan lah die gay

bella dela rosa said...

crow:haha sound gay.haha tapi tak salah pon suke sore die hoho

BeYLa! said...

Eee beyla pon suke gileh laa. bile dga lagu sedetik lebihh tu terus replay2 banyak kali kat utube, sdey sgt, huhuhu.


Mmg suke laa lyn kli time nk feeling2,tehee :)

Ayeem Jemain said...

suka tgk MV keabadian cinta tu time kecik dulu. sbb ada budak comel! :D

qylaahmad said...

heee~ i slalu nmpk die kt astro yang>.< mkn duk meja sblh i je...mmg smart..

reza said...

"lelaki ini yang selalu mencintaiii muuu..selaluu..tanpaa raguu"

bella dela rosa said...

beyla:kann best sangt kann haishh terpaku

bella dela rosa said...

ayeem:hehehe sbb budak comel jee

bella dela rosa said...

qyla:ye ke nanti kemsalam eh

bella dela rosa said...

reza:aahahaha