Wednesday, February 16, 2011

cinta kaum sejenis bak kate nadia

assalamualaikum

ehmm.baru bace entry cik nadia.

same laa cam die since kitorang letak relationship engaged bersama nadia ramai jugak la tanya biar betul korang.sampai ade la lesbian add/inbox kite sebab ingat lesbian.haruslah tak.straight hoi straight.

sila bersila membaca entry die.cinta kaum sejenis.:).

ada jugak orang tak suke kitorang rapat whatsoever.kitorang 'bercinta' dalam facebook pon ade orang tak suke,macam lah tak tahu.kitorang kesah?tak pon sebab bukan hak kite nak puaskan hati semua orang.kite tak suke sorang,seribu orang tak suke kite.tak payah la nak benci/tak puas hati/dengki sangat.tak kemana pon at last bukan hidup kite akan berkait pon.so bawak bawak la bersihkan hati.pahala da cukup ke nak kumpul dosa kecik banyak banyak?

kite tak sempurna pon.ape kite tak suke nadia buat kite tegur,ape die rase nak cakap ngan kite,die cakap.bukan everything rase betul je.takk.that is what bestfriend for kan,bukan semua baik je.the best part kitorang boleh terima.tapi hee ade jee takleh terima ye la si dia tempered haha,sorry yang tapi lepastu baik je kalau gaduh pon.yang penting kitorang tau masing masing cane.hihi.tak semestinye ape die buat sume kite setuju,ape kite buat sume die suke.kalau tak suke cakap,senang kan camtu.



p/s:kite memang lansung tak kisah kalau orang nak kate kite banyak cakap ke,ape kee,nak mara kite ke kutuk ke,tak kisah pon kalau orang tu takde kena mengena ngan hidup kite,lantak la takde effect dalam hidup,bukan die kasi kite makan pon tapi kite KISAH gile kalau orang yang rapat ngan kite cakap pape cam mother ke,family ke,bestfriend ke sape la yang terasa rapat cakap kite suke BEBEL ape la sume.terasa.pasni takde nak tegur,cakap pape sume da taknak cakap.yang rapat je la tapi hihi.

nadia rahimi,i love you.:)kalau kite tak sejenis u nak kawen ngan i tak kakhkah?

24 comments:

The Crow Empire said...

Erk...?? (Terpikir lain)

keh3.. (^___^)

cik najihah said...

beslah entry akk..makan dalam..hihi

y u y u Z u l a i k h a said...

yuyu ada bestie sorang ni.. rapat sangat sangat.. sampaikan bila dia ada bopren, dia lebih pentingkan yuyu.. lepas tu, orang asyik cakap kitoarang lesbo.. hmm~

Faa Niza said...

OH SWEET KORANG. haha
"nadia jawab. I SUDI KAWEN DENGAN U BELLA ! "

hihihi

farah dyana said...

pliz laaaa! comel gilew kak bella kat gamba 1st tu.lawanyew,.......jeles hukhuk..nak kulit santeq cam tu.akak santeq sanad2..huhu

eqhaZIN said...

haha.
berkwn biar seribu, berkawen biar 1!
ader kene mengene x. hik3

Lyaa Suriany said...

feh
syok la ada bestie mcm ni
happening jek

Ayeem Jemain said...

perempuan dgn perempuan normal lah. kalau laki sama laki, haaa mmg lain macam lah haha

Azzam?? said...

taknak comment lah.. sebab nanti dia tak kisah. =D

Amira Naddia said...

aku pun syg kwn pompuan lbeh drp boipren..boipren tak bleh d manjakan. kwn sgtla boleh di mnjakan..!

iedchan said...

alahai..beshnyee ade bestpreennn..heheh...cute la u 2...:P
i folo u gitu

amier azrul alias said...

hehe..
lesbo add?
wakaka!

smlm ternmpak akak kt fudcourt :)

bella dela rosa said...

crow empire:sile jangan pikir lain

bella dela rosa said...

najihah:saje nak kasi makan dalam ehehe

bella dela rosa said...

yuyu:wahh best nye ade besfren camtu

bella dela rosa said...

faa:haha die tak jawab.T_T

bella dela rosa said...

farah:ya Allah yang ade eyebag kot.T_T

bella dela rosa said...

eqha:uhuhu ade ade

bella dela rosa said...

lyaa:hee haah.;)

bella dela rosa said...

ayeem:tu meamng sangat laennn

bella dela rosa said...

azzam:hahaha nak komen apeeee haa

bella dela rosa said...

amira:kaan sebab kaum sjenis senang sikit

bella dela rosa said...

iedchan:tq yang.;)

bella dela rosa said...

amier:ahahah serabut gile exam mase tu.hoho