Saturday, March 5, 2011

cuti yang agak bosan

assalamualaikum.

cuti ini telah mendatangkan hobi baru buat i.tidur.oh tido ialah hobi dikala degree.dan memang tidak boleh diamalkan di masa master.kalau orang tanye masa yang i nak ulang balik and reconstruct ke ape ialah masa degree.sampai sekarang menyesal.back then degree time, i memang selalu have a conversation with mommy cakap nabeela ni kena ade benda yang betul2 zaman kejatuhan baru menyesal kot.dammmm sekali memang kena.T_T.

anyway back to story,i memang tak pernah tidur siang start from last year.tak pernah kalau tidur pon mase sakit.ape i buat ialah online,duk library lelepak.wahh lepak di library,wahh bella wahhhh.its not a wahh anymore la oke.if mase degree u texting me i cakap kat library haruslah buat kenduri kesyukuran.sekarang tidak lagi.library is my second home.wahh bella wahhh.im wahh to myself too.cant believe.OMG i just believe im lepaking at library right after the class everyday.isnt that cool.not cool its cold.i have too.my mom ask to kahkah.T_T.

btw i sedang memujuk ibu kesayangan bawak pergi makan kat melaka.tak beragak kan nak makan sampai ke melaka.emm teringin.T_T.sebab tengok orang review makanan dekat melaka.jauhnye.cuti intersem 2minggu je.and next week will register for new semester.kalo lepas 3 pointer la.kalau tak lepas,bella baek kau sedia bayar balik duit bapak kau ye.tough jugak kan kalau tukar course.hope la bole coop sampai last semester.amin.

and i pernah cakap yang i hate sangat accounting.luckily memang lepasni dah takde belajar account.alhamdulillah.tapiiiii yang unbelievable nye my midterm exam dapat 89% for accounting.memang subject ni yang wat i gile meroyan,nangis tak tentu pasal.mase makan pon boleh kuar air mata sampai ibunda tercinta merayu kat bapaku kate dah la takyah la suh die sambung,susah sangattt.ahhaha comel je mak i.dapat result pon i gile jugak,gile tak percaya.i was like WHAT??????i bet cikgu memang salah tanda,so diam diam je la dah die nak kasi bak kate kawan ahahaha.and for the final last week,emm takyah tanye la.T___T.hope jangan fail je.

for others,subject yang i suke which is organizational behavior.i wonder kenapa chemistry takde ke subject sesenang and se interesting nih.the classes macam datang chillax2 je dengar cerita.tapi yang bahaya nye subject senang susah nak score.macam kemahiran berfikir degree time,alaa kemahiran berfikir je pon kan turn out dapat B.T_T.so jangan pandang sebelah mata subject senang.i rase i cant get A la for OB.sebab carry mark i 56/70.so i need 24/30 to get an A which is 80% more woww.ape nih tetiba nak predict result final haha.da kate bosan kann.result will come out next week.if i nak register for nex week kena lepas 3.lepas la lepas la pleaseeeeee.

ape tah yang i mengarut nihhh.terima kasih baca walaupun memang tak penting.byeeee.!
mungkin akan ade banyak lagi kot post camni sebab boringgg yawww melainkan ade orang nak bawak g jalan takde la nak ngarut.

ok bye!



17 comments:

delarocha said...

selamat bercuti

KAMIHIDUP said...

mana ade post ngarut, suka cara bella menulis. bella dtgla melaka, makan mmg sedap2, syurga makanan, nak suggest satu kedai sarapan pagi mmg meletop sedap. bella exit tol simpang 4, ade bulatan, ke kiri, pasto start counting the trapik light, jap eh, ade 3 trapik light, lps trapik light ke 3 dah boleh slow down, kedai di sebelah kiri, bertentangan dengan masjid paya datuk. tryla, sedap mee kari, roti jala, semua sedapla. hehehehe. ari2 kot makan situ. :)

p/s: fuhhh, detailnye KAMI terangkan, hehehehehe. selamat mencuba. :)

Mira Amirudin said...

kak bella, all the best! ;)

Oreo said...

Melaka best !

selamat memujuk akak

Cikaro Awe said...

if u feel bored..jom jln2..makan angin..=))

Cikaro Awe said...

good luck for the results. ul get 3 plus..do pray. lessen your sleep time and rise and shine!!!!=))))

gigiAriEma said...

tak penting tapi bila baca best2! :)

aisya sakaria said...

bella, datanglaa melaka! lepas tu boleh belanja kite makan jugakkk. hehe

BeYLa! said...

whaaa congrats kakak bella! chaiyok2! aja aja fighting! :D

srikandi cinta said...

comel la awk ni..kalah fatin liyana :)

bella dela rosa said...

delarocha:tq.;P

bella dela rosa said...

kamihidup:huhu rasanye macam pernah lalu.sbb pernah keluar tol simpang 4 pastu banyak gile trafic light

bella dela rosa said...

mira:tq dear

bella dela rosa said...

cikaro:uhuhu mekaseh

bella dela rosa said...

aisya:hahah kite datang awak banje kite laaa

bella dela rosa said...

beyla:mekasihhh

bella dela rosa said...

srikandi:fatin liyana yang mane wuwuuw