Wednesday, April 20, 2011

dirogol masa tidor.

assalamualaikum.

oleh sebab penat sangat reply sorang2 dekat fb wuwu so terpaksa freeze kan jari from writing in the blog.ill update bout the birthday soon yaww.!i kan pernah cerita yang i takut gile hantu.sampai tak boleh dengar segala.lepastu semalan gedik gile nak jugak dengar coursemate i cerita pasal kena himpit.cite kena himpit pon takley dengar tskk.

ade pulak die cerita kalau kena himpit kadang2 boleh dengar suara,boleh ternampak lagi.haishh lagi tambah gigil bile nak tidor.then balik masa nak tidor tetiba teringat pulak.T___T.dah tidor lena dah ni terjaga sebab teringat.sebab tidor dalam keadaan yang amat ketakutan terpikir pulak ade orang pernah cakap dalam tidor pon boleh kena rogol dengan hantu.ade eh?T_T.pastu terbayang pulakkk cerita hantu 15tahun lepas punye cerita(last cerita hantu yang i dengar),ingat sampai sekarang tauu.menci.

yang kena rogol tu taktau la camne.camne eh.takut pulak.taknak la pakai seseksi terselak ke masa tidor.takut.tapi alhamdulillah tak kena himpit.i rasa kalau i jumpe hantu i mati terkejut kot.orang yang kuat je salu jumpe.tapi ade gak kawan kite penakut pon jumpe gak hukhuk.ye la Allah tau hambanya macam kalau orang sakit jantung terjumpe mati terus sebab hantu,cane nak dapat prove kematian.setakat i hidup memang tak pernah jumpe lagi la.syukur gile.penakut nak mampus.

tapi malam tadi i bangun nangis teresak esak pulak.yang tak keluar air mata banyak sangat tapi sampai tersedu2 bile bangun macam kena dera punye nangis.tapi bile dah sedar tak sedih but still ingat lagi la cerita.adakah hari ini hari malang.atau hari kesedihan?hihi.sebab nangis teresak tu ialah jeng jeng rahsia.bukan semua mimpi boleh cerita kann.hiihi.tapi bukan kena rogol la ngan hantu.kalo kena i trauma sebulan.T__T.

boleh pergi kelas sekarang cik bella.bye!:)

27 comments:

Mira Amirudin said...

adoyai...takutttt!kite geng la bella.huhu mira pun penakut.hee

storyfromme said...

saya pon penakot gak.takleh dengar langsung cite hantu.nanti malam mesti tak leh tido.

Rozami said...

ini memang kes takut hantu teramat. ekceli hantu/makhluk halus tak bunuh org... dia x blh bunuh orang kecuali dia gunakan org lain untuk bunuh org lain


yang kena rogol hantu tu;
pernah tgk ceramah kat youtube. kena mandi air hirisan limau kot.

biasa jin mcm tu dia jatuh cinta kat gadis. ada sampai halang gadis bertemu jodoh

MiLa MaLeK said...

hai cik bella,,
hehe sllu owg tkot pn
kne ggu jgk taw..
btw sllu bce doa sblm
tdo..hihi :))

shedameor said...

rogol dgn hantu ? haha, betol2 ade ke ?

Sara Ali said...

saya tak boleh tidor malam kalo tngok cerita hantu...
berminggu2 juga laa x nk bagi terbawak2 dalam mimpi time tidor...

serammmm

nuyuEna said...

hahaha...bella bella...len kali sumbat earphone psg lagu kuat2 mase org duk cter sal hantu..tau~

**hepi belated birthday kamu

zeeyra esa said...

hahah..ingat ape tadi kene rogol...

Lyaa Suriany said...

pasal rogol time tdo tu xtau lagi
tp psl kena himpit tu
haish
seksa bebenor..

syamimi fatin said...

ada ye kena rogol oleh hantu?

yg kena himpit tu, prnah baca itu bukan kena himpit sbnrnya, sleep paralyse. cuba google...

Ayeem Jemain said...

memang jin boleh rogol manusia pon. dia dah jatuh cinta kat manusia tu

Wanybunny said...

kite geng. takot gila hantu wlpn ta penah nmpak LOL

Izatie said...

Hoho. I pon takut :O

Last 3 days i baru kena himpit/tindih. Then next day tidur dgn mama terus. Mintak sangat 'dia' tak tunjukkan muke dia camne T_T

bella dela rosa said...

mira:takut antu wuwuw tapi diorang yang patut takut kite nanyee

bella dela rosa said...

story:haha kann pastu mula la dah ngantok gile bayang benda lain pon boleh

bella dela rosa said...

rozami:wahhh takutnye deangarrr pasal rogol tuh..
no i mean pasal mati tu kalau tetiba tejumpa and tekejut ke boleh mati.bukan la hantu yang bunuh

bella dela rosa said...

mila:salu jee bace ngan ayat kursi sekali ngan mengucap takut mati mase tido.ari2 buat

bella dela rosa said...

sheda:kawan kite penah kenaa.

bella dela rosa said...

sara:he sebab tu tak penah tengok o dengar cite hantu ehehe

bella dela rosa said...

aina:haha masalahnye kekawan salu tetiba je cite tak smpt nak kate pape.pastu macam bukan sume orang paham so wat tatau je diorang cite

bella dela rosa said...

zeeyra:eheheheh

bella dela rosa said...

lyaa:penah kena kee.hukhuk takutnyee

bella dela rosa said...

syamimi:oh ye ke tapi kekawan kite salu ade yang boleh nampak,ade yang dengar sore la

bella dela rosa said...

ayeem:mudah mudahan jin tak jatuh cinte ngan i ahha

bella dela rosa said...

wany:Sebab denga cite orang pon da takot ngahngah

bella dela rosa said...

izatie:yee i bace..takpe masa kena tindih jangan bukak mate jee

Nur Amanina said...

dulu mse tidur,sy selalu jugak kene himpit/hempap. smpai rasa sesak nafas.