Sunday, April 17, 2011

cerita boyfriend di blog weirdbelladelarosa

sile klik untuk besarkan

assalamualaikum

hihi selalu jugak akan dapat keyword ni.tapi ni yang paling detail haa.keluar entry yang mane eh?oloolololol dekat formspring pon orang request iskk.rasanya dah pernah bagitau before nih siap buat entry lagi. I AM SINGLE.but tet tet tet.sebenarnye bf i bradpitt tskk.

so lepasni jangan search boyfriend bella dela rosa.muke boyfriend weirdbella ke.siapa boyfriend belladelarosa.macam mane rupe boyfriend bella,cerita boyfriend ke.tapi rasanya tak banyak gambar laki dalam blog nih.takde kott.kalau ade tu tah siapa tahh tetiba terada pulak.kan bella kann?belajar dulu,kerja dulu,dah betul2 can give full commitment for serious relationship(which is married ke,engagement ke) then only ill maybe share a lil bit bout my personal life and him.him tu pon im not sure siapa sebab anything can happen kan.so to whoever my future husband is, i love you.!

u might said im kolot ke ape ke,i susah laa gune term boyfriend.nak cakap ngan parents pon malu nak kenalkan hye mother,ni boyfriend i like iskk.so kalau korang tak kawen lagi,kalau orang tanye you single tak.takyah la cakap im not single.cube tengok kalau isi form pape ade ke status lain selain single,married,divorce,blabla.single kannn.sape single meh gang.

till here.bye!eh ehh sok birthday i laaaaaaa.21st besday will always be my favourite bestest gile laaaa memang rasa nak peluk semua and rasenye tahun ni memang takkan dapat macam tahun lepas.semua kesayangan i dah bukan kesayangan tuk tahun ni walaupon dalam hati sampai bile2 mereka tetap paling kesayangan.well,orang datang dan pergi.nak wat caneee.T___T.

42 comments:

caHAYA said...

assalam..first time komen cni ^^
nk wish awal2 bole x? selamat ari jadian..hehe ;p
moge dipnjangkn umo n dipertemukan jodoh yg baik..^^

Izyan Masri said...

HOT MACAM ARTIS NI.KEHKEH :D

Cik Nathrah said...

hehehe. happy beday in advance!

CikHaniBhulat said...

selamat panjang umur yew..hani nak wish awal2...heheehe..

ceotgilalensa said...

ada jugak yang tertnya2 pakwe cik bella. hehe

LittleGurl said...

syg!i wish u awal2 la ea...hehehe. HAPPY BUFDAY SWEETY!

Anonymous said...

brad piutt la kot..aha

Munirah said...

sy single, jom gang ;p btw, gud luck untuk bff contest :)

Azzam?? said...

taknak panggil boyfriend... panggil la kekasih!

btw.. selamat hari lahir! =)

Anonymous said...

Assalamualaikum
Happy birthday may you be blessed with prosperity longevity and happiness inshallah=)

Mira Amirudin said...

so means that today la birthday bella!
happy birthday to u..
happy birthday to u..
happy birthday to bella..
happy birthday to u.. ;)
may Allah bless u ;)

Dayang said...

hye...hehe...ur face look familiar la..then bila dah tengok2 blog kamu..baru tau yg kita mcm prnh ikut simposium yg sama kat labuan...^^

anna saida said...

hari ni ke???
happy birhtday..sukesuke,...

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

im single. and we're gang =p happy birthday !

bella dela rosa said...

cahaya:alolol tq dear.and tq for visting too darla

bella dela rosa said...

izyan:iskk memang tak la yangg

bella dela rosa said...

nathrah:tq deariee

bella dela rosa said...

hanibulat:mekaseh hani yang sweet

bella dela rosa said...

ceot:tu laaa taktau la sape.T_T

bella dela rosa said...

little:mekaseh sayangku!

CikHaniBhulat said...

kamu..kamu..kamu..kamu menang contest show me ur bff...wow,cantik gilew gmbr u..i loike...patut pon kau mng....hehehe...cepat g tuntut adia, pastu kita share yew...heehehe..

cepat lompat riang, guling 18 kali sebb dah menang...

http://nurulbadiah.blogspot.com/2011/04/diumumkan-pemenang-contest-show-me-your.html

nazirah.zakaria said...

hai bella, saya pun susah juga nak kenalkan dia dengan family.even dah couple 4 tahun lebih..malu kot, hehe..

misz molecule said...

epy birthday dear..


& congrate for the contest of kak nurul..



may Allah bless u:)



dtg la drop by kat kamek:))))

nurayunni said...

1st dtg blog nie...suke la blog nie..tuan punye blog pun tersgt la cantik...salam perkenalan...:)

BeYLa! said...

kak bella!kte pn laher april jgk.tp 1st apr la.hehe.btw happy b-day!may Allah bless u! Mwah2! Hehe.

echa said...

same la.aku pn malu nk ckp kt org,nak2 my family yg ak ade bf..ape2 pn HAPPY BIRTHDAY:)

bella dela rosa said...

cikhanibulat:heee tq yayangg!

bella dela rosa said...

munirah:tq sayang!hee menang!

bella dela rosa said...

azzam:kekasih pon tade.camneee

bella dela rosa said...

anon:aminn tq!

bella dela rosa said...

mira:ye yangg mekasehh nak adiah hee

bella dela rosa said...

dayang:wahh ye keeee.u delegasi mane eh?

bella dela rosa said...

ana:mekaseh anna

bella dela rosa said...

marlyana:yayyy mekaseh dearie

bella dela rosa said...

nazirah:huhu tunggu kawen la camtuu

bella dela rosa said...

molecule:mekaseh ni chemist ke apee/hee

bella dela rosa said...

ayunni:;ilusi je tu yangg hehe btw tq!

bella dela rosa said...

beyla:sameee mekaseh yang

bella dela rosa said...

echa:hee tq so muchh

Dayang said...

delegasi uitm sabah...bila selongkar balek gmbr time 2..yups..terlihat la wajah u...haha..ngan kwn u lg sorang 2...^^ btw...hepy belated birthday..^^

bella dela rosa said...

dayang:ohh bukan tuan rumah ehh?hee tq dear.u yang dok bilik mane?yang reramai tu ehh

Dayang said...

hehe...xla...time 2 dduk bedua ngan kwn lg sorang kat bilik bawah 2...:)