Tuesday, April 12, 2011

tutti frutti bandar baru bangi and nandos!

assalamualaikum.

this entry paling lama duduk dalam draft.masa pembukaan tutti frutti kat bangi kot.lembab biasa lahh.pemalas nak update.siapa duduk bangi kepada siapa yang taktau lagi la.rasanya semua dah tau.T_T.sebab dulu masa tulis bajet nak kecoh la sebab jadi customer terawal tsk tsk.

tapiiiiii kite tak suke la tutti frutti tak sedap.maaf die hard fans tutti frutti.tak sukee errr.macam makan aiskrim dengan ade hiasan2 kat atas plus die bukan gune original punye.sume imitation je rasa.koko krunch tak sedap wuwuw.macam cheap punye bahan tapi harga ya ampun mahal gile.tapi for those who din try yet,please try.setakat nih tak pernah lagi jumpe orang kate tak sedap kecuali i.bukan tak sedap laa tapi bukan la something yang boleh buat rindu nak makan lagi.kalau nak soh makan lagi boleh jee.





kite punye mesti lah yang paling meriah eheheh.


i tak ingat if i pernah cerita pasal ni ke tak.tapi tak kisah la kan.i know ramai suke pergi nandos ordered ape main ayam with side dishes to kann.me too.T_T.kesian macam tak nampak menu lain.pastu saje la godek godek menu die pastu cari yang mahal mahal (bukan sendiri yang bayar), sekali terjumpa ni.macam menarik tergantung gantung.tak ingat name die ape but please try.sebab sedap gile daging die,empuk nyeee.memang sedap la ayam die.ayam ke daging eh?tak ingat da.T_T.sorry.

ignore blurry quality picture.sedih gile camera jadi camni mase tuh.memang nak nangis la kalau lens rosak.dah la haritu focus rosak hantar canon dah oke.balik balik dengan sedih pandang je camera tekan tekan semua nasib baik oke balik.kalau tak hasihhhh lens baru duit mari.



till here.bye!muke macam sedih tak kat atas nih.haha ni masa before nak g kenduri kawan kat kelantan tu la.nak g jalan tapi nangis,cacat gile aku nih.tak boleh dok lame2 ngan orang kecuali ibubapa tercinta mami mawar qhala dan bb.memilih!haha.biasa la gedik,nak wat cane.

28 comments:

Mila Ahmad said...

tingin nk makan
weeee...

mama tims said...

bella...akak dah lama nak try tutti fruti ni..tapi tak kesampaian lagi hajat tu..

storyfromme said...

saya dok bangi pon jarang jalan2 kat bangi.he3.loser kan?

RaraPuing said...

yummmy sedapanyerr...

rara singah n folow sini.
kalau rajin singahla blog rara

puingcinta.blogspot.com

sue. said...

syg...sedapnyaaa.........majok lah tak ajak...T_T

putra87­™ said...

waaa!!! Seddapnyeee.. dah lama xmakan ayam nandos... tutti frutti?? xpnh try g... huhu...

bella dela rosa said...

mila:try laaa ehehe

bella dela rosa said...

mama:akak tryy la.hihi tapi kite tak suke sangat

bella dela rosa said...

story:laa ye kee.dok kat sksyen mane yang

bella dela rosa said...

rara:will do deariee

nn said...

SEPP SIKITT! tutti frutti tak best memang. haha. cendol dekat teras jernang lagi super duper sedap. 1 mangkuk tutti frutti tu boleh beli 12 mangkuk cendol pulut. sedap gila! :DD

bella dela rosa said...

sue:uhuhuhu next timeeee.;p

bella dela rosa said...

putra:hehe pegi la tryy

Ayeem Jemain said...

haha makan lagi. budak ni kannn

Wanybunny said...

lawa shawl bella..

delarocha said...

dekat je ngan rumah, tapi tak pernah sampai ke situ

Rozana Razali said...

sy pon kureng, suka ice cream jugak.. =P

sue. said...

JANJI???

bella dela rosa said...

ayeem:haha sume orang kena makan kann

bella dela rosa said...

wany:mekaseh wanny,da lame da tuhhh.walaupon blurr nampak ehh

bella dela rosa said...

nn:eheheh iskk sedap nye cendol beli tepi jalan.haishhh teringin pulak.teringat kat melaka punye wahhhh sedapnye!kite geng!

bella dela rosa said...

delarocha:hee try la

bella dela rosa said...

rozana:yay gangg

bella dela rosa said...

sue:insyaAllah yang kalau we make a date!:)

Mira Amirudin said...

yummy!! nampak sedap gile!

jeehaLEO said...

nak pergi tutty fruity kat bangi jgk. salu lalu jew..hihi..

bella dela rosa said...

mira:nampak je kotdear

bella dela rosa said...

jeehalo;laaa ye ke.sile singgah,