Friday, July 8, 2011

nadia rahimi e-day

assalamualaikum.
disebabkan tah pape blogger.com ni nak upload gambar.i pon malas gile nak delete gambar yang tak betul.so ive open her engagement day album for public.eh not for public la sangat, tapi friends of friends boleh tengok.kalau takde lansung mutual friend sorry la ye,tak boleh.:).pergi la add kawan2 dalam friendlist kite lepastu tengok ehehe.

tak best betul cerita takde gambar ni zz.oke first thing first i want to congratulate you on ur big day yuhuu.sebenarnye memang la tersangat excited.tapi ada la jugak sedih.i la yang rasa,ye la sebab you engage dulu kan.kalau boleh memang sebelum majlis i nak call you banyak kali tapi sebab masa tu final exam.so call berapa kali je and memang setiap kali cakap nangis.you risau,pdahal i nangis sebab you.i dont know kenapa jadi sensitive sangat.call you tanya semua ok tak pastu nangis,emotional.T__T.

siap kasi message panjang2 sedih macam you nak g berperang esok padahal bertunang je huahua dah macam boyfriend bertunang ngan orang lain.macam tu la.walaupun kite banyak gaduh,haha macam gf-bf gaduh.tak la banyak sangat tapi ada la.lepastu merajuk tunggu kena pujuk,motifff?lepastu mengadu kat orang lain ni la tu la,like i dont know kan yang.tapi at the end kalau jumpe macam taknak balik.kalau da cium macam taknak lepas.kahkahkah.macam nothing happen before tu.:)sebab bile jumpe you i macam nak senyummm je.

i do love you.more than you do.bile i sayang orang,i akan sayang lebih dari orang tu sayang i.walaupun orang yang i sayang tu tatau,tapi sebenarnya i terlalu sayang sampai kalau boleh i want to keep them only for me.hihi gile!.tapi masa dekat majlis excited,sebab ni first time la bestfriend bertunang.you are the first one.kahwin pon you kot first haha.baby pon kannn?semua la you first.tak sabar nye nak tengok babiess.over kann.you yang kate i bertunang you dah pregnant ahaha.

masih tak puas hati sebab gambar tak boleh upload sebab baru nak cerita dari awal kitorang kenal.T___T.takpe kahwin ada lagi.kite kan kalau ada orang tak puas hati dengan salah sorang,kite back up each other,bukan gaduh la dengan orang tu.berhemah.macam bile i dapat anon/laki gatal punye comment tah pape lepastu bedezup you ada.terharu tau.that is what friend for.-_-".dulu memang penuh gambar you dekat dalam blog ni,penuhhh.sampai ada satu folder la untuk you sebab banyak sangat kite spent time together.wall fb i penuh you je la sampai orang lain annoyed,tapi yang paling kitorang annoy nye bile kitorang cakap mesti je ada laki nak nyampuk.sibuk tau.skarang ni tunggu you online berjanggut kot..tak pon you tak sudi ke wall i da.:|

you are a good friend.should i say romantic?haha romantic kot.dah kate macam bf-gf kan.tapi you laki,i pompuan.sebab youkeras kepala,tempered pulak.T_T.kalau gaduh i la nangis.haha.ada la lagi 2,3 orang gf i can cry for.yana is one of them.na,iloveu!hihi.kite kan mengada manja gedik.walaupun dalam berkawan banyak gile dugaan,macam da becinta,tapi you are still one of the best friend that i ever had.maybe sebelum ni you je yang selalu express you love me,tapi sebenarnye i sayang you jugak.sayang sangattt.sebab tu i rasa macam sedikit kehilangan,walaupun tak la hilang mana pon.miss all good time together.

yang sebelah dua lagi tu her bestfriend dari sekolah.kawan paling lame la,she said.:)

lastly i tersangat la happy that day.:).dah buat macam rumah sendiri pulak.and i am really happy for you.tapi bile i tanya you rasa apa,die kate tah,tak rasa pape pon.rasa macam tengah mimpi.oke fineeeee.penat je tanya.i sebenarnya nak buat panjanggg lagi.kite kan banyak drama bersama.HAHA.tapi penat je i tulis pepanjang you bukan online ponnnn.takpe lah,you tak baca pon,you boleh rasa cewahh.and congratulation nadia sayang.mesti u kate i cacat kann cakap banyak kali.sukati laaa.

siapa nak tengok gambar boleh tengok sini oke.tanak tengok takpe,tak pakse.susunan gambar diatas memang takde kena mengena LANSUNG dengan entry.

till here,bye!

11 comments:

syasya said...

hehe bile byk pic i sorg2 lam ni rase cm i pulak yg tunang kan..mmg xde kene mengena langsung kih kih.i tau u sayang naya sgr dear..n sume2 pon tau..n die pon sayang u gak.mayb lg lebih dari u sayang die..hehe Allah je tau. n i sayang u gak tahu...i sayang sume orang yg pernah buat i senyum..walaupon sekali hehehe aceh ceh..next is ur turn tahu! cepat cepat!

zie_ira said...

cumeyl2 je semua dlm pic tuh,

yeah,,friendship tu mmg sgt2 indah kan,, tapi ape2 pon dun wori,,kalau kata kawan sejati tu,,insyaAllah,,kekal sampai bila2,,even da beranak pinak pon,,^^

HAPPY BIRTHDAY AIJAZ! dan ira nak pegi PARIS!

DOORGIFT COMEL TUK MAJLIS ISTIMEWA ANDA^^

faRahAdILa said...

congrates nadia!

bella said...

kwn kt mana2 pun ade.senang je nk make friend.tapi nk jmpe yg betul2 real tu yg susah.someone who can be there whenever u need her,someone who can b a shoulder to cry on.yg rmai kwn mkn kwn.i have lost my bestfriend couple years ago.i've learn a
lesson.never take things for granted.Knowing that I'm never going to hear her voice or see her for one last time kills me..You never know what is around the corner, so please tell your closed ones how much you love and appreciate them. i dh serik hilang org yg i syg.wont tht happen again. i love u,syasya,nadia and whoever yg baik dng i.hope nothing wud separate us.

Balqish Jaffri said...

dear bella :) i really adore your "relationship". this what friend is. happy for each other, tak de perasaan dengki mendegki, nak jatuh kan kawan baik, back stabbing

i really miss the moment where i have a "girlfriend" :( even though i sometime believe that bestfriend is bull shit but after reading all you entry about your friend i tau its actually tak macam tu pun :)

u had met your what i can say like your soulmate :) im happy reading this entry..u buat i nangis tau!

this what REAL FRIENDSHIP is'nt it?

*emo already*


p/s: im happy for all of you (tibe2)
p/s/s: im jealous you keluar dengan makhluk tuhan yang comel aimie!

jiha rai kinah ija said...

you all semua cantik cantik. subhanallah :)

bella dela rosa said...

syasya:tu laa sebab tu i tulis gambar takde kena mengena dengan entry ehehe.

okeh doa ahahahha macam tak matang je nak kawen lagi kan.T_T

bella dela rosa said...

bella:yesssss i love u much3

bella dela rosa said...

balqish:heeee alhamdulillah bestfriends i semua the best.walaupun ada je gaduh2 tapi still sayang each other.

haha sile2 keluar dengan beliau.she is truly sweet tau

bella dela rosa said...

jiha:alhamdulillah Allah the creator

Mira Amirudin said...

cgrats to her...sis bella,cpt2 la tunang plak k? ;)