Thursday, July 7, 2011

how to upload picture without the existence of annoying defect at the bottom?

assalamualaikum.

macam mane nak taknak kasi benda colour2 buruk tu takde ye?penat la upload pastu delete pastu upload pastu delete lagi pastu upload lagi delete lagi.T____T.

penat laaa.
cube tengok nih.biler upload je mesti keluar buruk2 camni.hijau biru kuning merah semua die nak.

gambar syasya lagi laaa.cacattt semua.-_-.sorry yang bukan i buat.google ni ha.

tak kasi upload gambar banyak2 kot.

bye.

24 comments:

Marya Hana said...

aik kenapa jadi mcm tu ye.
(masih pelik).

Belbel said...

xpernah lg rosak gmbr time upload. cane leh jd gitu..

amier azrul alias said...

aik apsal gitu?
tp tak pelah
nmpk style ade kaler cm tuh ;p

Sara Ali said...

la kenapa pulak boleh jadi mcm tu?

ptt la ada setengh pic awk jdi mcm tu....

satu tu knp?
sbb semua pic cantik2 sgt kot..
huhuhu

Wani said...

haaa...pelik jugak tengok, ingatkan mmg stail nk buat cenggitu...

bella guna blogger yg baru tak?
wani guna yang baru nye oke je..

Anonymous said...

ada sorang male blogger tu minat kat kawan awak ni, syasya. Reason: bella macam tak layan dia. hmmmmm

syasya said...

hehe adoi..layout u problem kot yang...u tkar layout baru eh..ade masalah ngan coding ni...mayb layout ni x sesuai ngan blogspot..

jaya jr said...

haha..atas dan bawah 22 cantik..nice pose :)

Ena.Adrina said...

ena pun selalu jd cmnie bila nak upload gambar. huuuu :/

bella dela rosa said...

marya:tu laa tatau kenapa.-_-

bella dela rosa said...

belbel:tatau la dear.dulu peah jadi jugak cani

bella dela rosa said...

amier:haha tak stail lansungT_T. buruk gambar ade la

bella dela rosa said...

sara:wuwuw blogger jeles la kot

bella dela rosa said...

wani:cane eh nak buat blogger baru,tak reti.:|.takde pon kat gugle cari cane nak tuka die

bella dela rosa said...

anon:hhuhu i memang tak layan orang kan?hehe

bella dela rosa said...

syasya:takde la yang.kadang2 boleh kadng2 takley taatu knapee

bella dela rosa said...

jaya:hu orang cite pasal gambar buruk ni la

bella dela rosa said...

ena:ye ke?kenapa eh yang jadi cmni tak suke nyee

Ayeem Jemain said...

size gambar tu besar sgt kot..

delarocha said...

salah kamera tu, beli baru :-)

pandangkedepan said...

erhh saya pun pnah kne gak...kdg2 tu tu terpaksa crop gmbar ...ehehe...:P

bella dela rosa said...

ayeem:oh yeah?tapi salu memang oke je.kadang2 ade musim die wat hal

bella dela rosa said...

delarocha:ni masa upload gamba la~

bella dela rosa said...

pandangkedepan:ye kee tak suke laa tskk