Tuesday, July 5, 2011

anonymous yang comel

assalamualaikum.

hope u guys now enjoying your holiday yayyyy.i just finished my exam.HAHAHA.demam exam ada lagi ke bella.yee ade lagi.hihi.the truth is i already got my result for 2nd semester.tehee.excited like dapat 4flat kan.?NO la.if korang selalu baca blog tak semenggah nih,if la kan,mesti korang tau how much i hate accounting dengan finance kan.mesti ade je i nak membebel pasal both subject cerita how much i hate em.luckily i got A for finance wakakaka.ni gelak bersyukur.alhamdullilah. account for last sem also manage to get A.so i come out with a theory, i have to hate the subject very much like very very very much sampai menangis and tension all day long only thinking how hard the subject was,then i'll get A for that subject. insyaAllah and if i suke subject tu selalunye takkan dapat like what i expected.:(.so bella,u must hate that subject.

btw i have been featured in aimierifidie. shy shy cat masa baca.mesti korang pon malu jugak baca.*gedik*.tq kakak for being such a lovely sister.
evil la kakak ni,kite takuttt.

hehe yess kitorang da jumpe.on the next entry cerita oke.:)
along with azar kesayangan:)

the point is i nak cerita pasal anonymous sebenarnya.if u read my crazy formspring tu,better dont read nanti korang pon akan pening sekali.penuh gileee dengan anonymous yang ahaha kelakar,boleh masuk raja lawak.i dont mind about that tapi korang mesti tau kan ade certain soalan i tak approve or ape2 la yang berbaur pergaduhan.u guys know each other ke?i dont mind at all answering all those question bcoz i din know u tapi alaa soklan je pon kan.tehee.hye abu ali joyah.or a b c or ape2 name yang i kasi.banyak lagi perempuan baik,gojes,sesuai buat isteri kat luar sana.im just a simple girl.

then dekat comment entry.hihihi comel gile dapat comment yang tah pape.jangan la berjiwang sangat dekat comment.dah macam i ni malaikat pulak.and jangan la ade high expectation dekat saya yang tak seberapa ni.:(.banyak lagi nak kena belajar.and i notice ade jugak comment yang nak tak puas hati dengan orang lain yang kasi comment.ni bukan tempat gaduh,kalau nak gaduh pergi page orang2 yang berkenaan ye.i takde kena mengena.

i pon dihantui dengan anonymous mengaku perempuan tapi sebenarnya die lelaki.mungkin la tak pasti dengan jantina sendiri.;).peace.*sape suruh tipu*.so tolonglah jangan tipu kalau lelaki cakap je lelaki ill say bye2,kesian perempuan yang anon i cakap die pentipu jugak tapi sebenarnye die perempuan.habis semua nak jadi perempuan.siapa nak jadi lelaki kawen dengan i and pompuan lain kalau semua nak mengaku perempuan!!tsk tsk.

check our date here and here.mine punye version maybe lambat lagi kot.:)


btw,takde la kan semua anonymous jahat kan.orang takkan cakap buruk kalau kite ni tak tulis benda2 yang boleh menimbulkan ketidak puasan hati orang lain.macam mana pokok bergoyang kalau takde angin.so jangan tersentap sangat kalau orang kutuk semua,ala pernah je i dapat,approve lagi.pergi la korek ehehe.tengok la diri kita balik cane.kalau kita rasa apa kite buat betul then ignore orang yang berdengki.:).orang yang bijak ni takkan senang2 cakap buruk pasal orang lain tanpa usul periksa,dan orang yang bijak jugak takkan terus tersentap lalu menggelakkan orang yang mengutuk dia.so anda ni bijak tak?i tengah2 -__-".


till here tadaaa.and kenapa ye gambar gambar kat atas ni buruk.selalu upload mesti je ade defect tau.?

19 comments:

Marya Hana said...

ohh korang dah jmpe ke, mcm twins bila ambik gamba bedua mcm tu.

u pon kena dengan mak anon ni semua. ish panas hati je .. yg i siap ada fake profile. entah anon mane2 mendengki.

Sara Ali said...

kehidupan katakan...

antara suka dan tak suka itu terpulang,
semua orng di beri hak untuk mnyampaikan pendapat....
antara dowang guna sepenuh akal dorang or tak itu jer bezanye...

=)

Akmal Baharuddin said...

subahanallah.mmg gadis2 bertiga ini sungguh2 cantik :)

Ayeem Jemain said...

gelak syukur bunyinya wakaka eh? haha. anyway congrats for those A's!

Hashira Yusoff said...

hye awk..bestnya dpt hangout time cuti ni..hihihi, oh btol ke we need to hate subject then kite akn dpt result yg unexpected tu. congrate la dpt A..yg sye ni ha..benci ke x benci x dpt jugak.. T.T

--> I Hate It When People Have Bad Table Manners! ⊙︿⊙

ciknamr said...

comelnye!!

syasya said...

hahahha kenape ngan muke u tu yang!! adoi la...macam kan x puas dapat makan huuh. by da way...congrats darling...dapat A subjek yg u benci! kalo i..mimpi je la nk dapat A subjek i x suke!hehe

bella dela rosa said...

marya:yay da jumpe and she is sooo flawless tau.geram geram.

bella dela rosa said...

sara ali:so true my dear.;)

bella dela rosa said...

amal:alhamdulillah.amal tak reply inbox kite ponnn majuk!

bella dela rosa said...

ayeem;gelak alaf baru haha

bella dela rosa said...

hashora:tu my creepy theory je my dear.ahaha sebab selalunye camtu sedih takk.kalau suke je mesti macam emm asl tak dapat better lagi sebab we tend to put high kat subject kite suke.;)

bella dela rosa said...

ciknamr:tq my dear.diorang memang gojess

bella dela rosa said...

sysya:muke puas hati dapat makan yayyy ehehe.alolo kalau kite tak suke kan macam kite akan stress lepastu tengok je buku macam apahal kau susah sangat nihh.hihi

Anonymous said...

you are still the bomb among them. tu je mau cakap. sekian

Anonymous said...

one of the commentors kat atas ni macam pakai topeng anonymous saja. kita tanya sama pokok la yaaaa...

Akmal Baharuddin said...

eh.ya Allah lupe.sory cik bella..kte tanye mak kte pas tuh lupa nk bgtau...mak kte leh je jahit..tp buat mase nie smpai raye dah full..kalau nk lmbt boleh la.hehe.:)

bella dela rosa said...

anonymous:Sekian terima kasih anonymous tapi mereka memang the bomb gilee.i serpihan bom uhuhu

bella dela rosa said...

amal:okehh berehh hee.;)