Wednesday, July 20, 2011

video:the cacat me

assalamualaikum.

entry ni memang takde motif.



sila sengetkan kepala anda.it suppose to be attached with this entry[vivo] but since the hp that im using to record this video has been abandoned for like 1years and half and now im using it back tehee.kadang2 je kalau rasa nak guna,guna la.besau.

da la without permission parehah haha.parehah sila tengok video awak ye.



i dont think u can see it clearly.this was my first presentation while doing my degree.first semester tau tak betapa terketarnye saya.boleh dengar ke tak eh?am not sure,use ur earphone.pergi cari cepat la tu hihi.i talk really really really really fast.when im nervous.only now i think have a lil bit improvement sebab dah terlalu banyak presentation so the nervousness tu can be overcome.kalau tak u have to listen carefully on what im trying to say or else u gelak je la tengok kite cakap cam katun.yang bising2 tu diorang gelakkan kite.T_T.

kite ni kabut sikit.kadang2 cakap nak cepat sangat sampai tak tau nak cakap ape lepastu terus gagap.dah la sebut r pon cacattttt.kite kan alien,takpe cacat sikit.;p

till here tadaaaaa.

6 comments:

Cherrie Pie Sweety said...

comell :)

http://dreamyblurry.blogspot.c​om/2011/07/dating-with-my-darl​ing-nadia-hamed-yaya.html

zatytastic said...

upm eh?

bella dela rosa said...

yesss.

BeYLa! said...

hehe sore kakak pon comelll jekk.hehe.

Mya said...

blogwalking:)

nice belog! dan resepi pavlova best!

Syawal Awai said...

Comel.. =]