Monday, August 8, 2011

floria 2011

assalamualaikum


floria ni korang jangan tanya bile sebab floria ni da lepas lamaaaaaaaaaaa da.masa bulan 6 haritu.siapa siapa yang tak tau dan tak pernah pergi,floria ni adalah event every year kalau tak salah saya dekat presint 2 putrajaya,ada banyak sangat bunga dekat sini and cantikkkkkk sangat.kalau lelaki pergi memang la takde perasaan kot.-__-".tapi girly geli pergi memang seksaited lebihh.tapi kalau ada partner bawak la nanti boleh belikan bunga.;)).murah gilos.

teringat masa zaman cinta beruk waktu sekolah,sambut valentine day dekat klcc,harommmm,dulu 8tahun lepas,memang bodo,pergi dating pakai baju merah(zzz),pompuan cina datang tanye laki tu,nak bunga?die g tanye aku,ade ke dedepan orang tu pulak,mestilah kate takkk,malu la hoi.lepastu terus keluar statement tak suke bunga.T__T.padahal nak.takkan nak cakap tolonglah kasi white lily pleasee.tapi mase valentine takde white lily,kesian.kalau ade roses pon i nak blue and purple je,demand kan.oke bye.

i pergi floria tu sekejap je,lepas habis pusing semua lepastu balik.panas gile hoii.kalau pergi petang oke la jugak.tahun lepas pergi dengan kesayangan sekalian.:)).gambar memang taknak besar lagi kan.ehe.copy dari fb.

boleh tengok dekat entry nihh.tanak tengok pon boleee.



i suke lagi outdoor yang last year punye.macam lagi besar and cantik and banyak bunga.tahun ni macam errr tak suke.sebab jalan sikit eh dah habis ke,jalan tempat lain oh dah sampai hujung la.oke boleh balik rumah sekarang.



so every year will have landskap competition inter university,school and even kindergarten.and above picture represent upm hahaha.oke tak lawak.quite surprised actually,why on earth suddenly come out with this theme.ok maybe i yang tak faham concept,tapi kan this is floria which is flower bukan bottleria.#just saying.

i ingat i berat gile sampai that glass maybe could not support me,tetiba ade minah arab(ya know their size triple me) naik slamber je,ruginyeeee sbb masa tu da jauh,malas pusing.i duduk sipi2 je takut jatuh.kan orang kate kalo glass berderai something bad will happen,kalo ni berjuta berderai means something really bad happen,so play safe bella.

tapi i must say this year punye indoor better.cool gile macam pergi wedding exhibition hihi.aisle die buat semua from bunga.lepastu ade setup table and garden of love ape tah lagi.best sebab sejuk.-_-".hihi
saya suke ini.kawen nak duduk atas bungaaa nak pepijak bunga.nak pakai bunga atas kepala pleaseee.over.panggg kena lempang ngan bakal suami nanti.T_T.





oke itu saja cerita floria saya.terima kasih kerana sudi baca.sesungguhnya memang tak dapat ape2 pon baca entry ni.pahala mahupun info hihi.ade dalam draft lame da,i kemaskini je.ecehh kemaskini kann.btw selamat menjalani ibadah puasa.:)))..eh dah juzu' bape da bace quran?;p


till here,salam!

14 comments:

Marya Hana said...

comelnya bella...
paling suke bella pakai baju biru kuning ni...

**ramai lelaki terpikat ni..:D

Syuhada Rashidi said...

floria best.... aritu pun g jugak. hehhehe

Nurulbadiah Lai said...

cantiknye yayankk

Cik Kiah said...

sweetnyer gi tempat camni.. sweet as u.. heee

jaya jr said...

sebab tengah cuti memang xde peluang nk singgah floria ni..haha

LynN LoLa~~ said...

tak paham yg gambar sis tunjuk upm buat tuh.. hehe.

btw, u r gorgeous as always!

RiHiKi said...

bella cantikkkk..u r sooooooooooo gorgeous :)
p/s:next100000x entry, ltk pic byk2lg auu..heee

ENCIK TIKUS said...

hai si cantik.. kehkehkeh

kaizen said...

wahhh sonok cik bella berjalan2 yer.... x ajak pon...

latest entry Adab-adab di Bazar Ramadhan & Bila Perempuan KENCING BERDIRI

Shurazirah Sukhur said...

CANTIKKK!

Eady Minn said...

kat pesta bunga memang banyak bunga-bunga cantik dan bunga-bunga cantik yang melihat bunga-bunga di pesta bunga. kumbang-kumbang yang nak tengok bunga cantik pun banyak. hehehe..

bella dela rosa said...

marya:awakk siapa la yang terpikat pulak kann

bella dela rosa said...

tq all for all those compliment.thz to Allah as He create us perfectly without any blemish.<3.

kembatolo™ said...

pompuan dengan bunga macam lelaki dengan bola lah. ye dak? keh keh keh.