Wednesday, November 2, 2011

islamic kitchen and little white cafe

asslamualaikum



recommended!

islamic kitchen, wadihana bandar baru bangi.price average.



little white cafe, bandar baru bangi. quite expensive but no worries, they sell you experience.









p/s:lazy enuff huh hehe.dig from my draft and i found this. the photos uploader did not treat me well, most of
the pictures are with defect.so have to wait for my free time,i mean the real free from everything, then ill fix it up.have a nice day people!


8 comments:

kembatolo™ said...

wow! design dah macam dapur. feeling2 masak sendiri ah ceni. haha

syakey said...

wow. not bad. menarik!

atiqah said...

hai putewi joyah senandong.. apakata u sign up flickr. lagi senang untuk image blogging.hihi gmbar mknn buat org lapar je tau..

teeha said...

sedapnyeeeeeee

NadyaBubble said...

whoaa !
makanan mcm best,
tempat mcm cantik.
kena pegi ni :D

ArxarNadhirah said...

sayang~ macam best je! kat BBB kat area mane ni? hee bella sayangku sgt comel!

bella dela rosa said...

kembatolo:haha haah tapi takde la sampai kena masak sniri

syakey:besttt should try

atiqah:dah ade tapi tak reti cane nak transfer kan sebab da copy url die kate not found pon even da buat for public

teeha:dapp try laa

nadya:go go go hehe

arxar:dekat seksyen 9 hee dekat je ngan umah kie nihhhh

sayafyza said...

bella u slalu makan tmpat best2.i pun kaki makan jugak ni.teruja tgok makanan2 u upload :)