Monday, November 7, 2011

NUR magazine, October edition.


Assalamualaikum.

Fuhh at last I am able to upload pictures without any defects haha.tq cik atiqah yang omel gile design baju konvo yang awesome sendiri! sebab force (eceh gile tipu) suruh buat account flickr. Sebenarnya taknak buat sebab banyak sangat kang upload gambar orang pon muntah tengok nanti, dengan tumblr nye lagi zz.T_T. Wireless kat rumah memang sangat kedengki sebab bile upload dekat faculty oke je bile balik rumah hancus, kesimpulan memang salah wireless rumah la kan.

IMG_15141

This photo shoot was held on the fasting month. Quite a long time da kan and this is for October edition which is last month hiks. The purpose is just for helping a friend and being inform at 2am I have to be the model for the NUR magazine on the next morning. Terus tidur tak tenang. Turns out not too bad, at least I am not turning their profit down because of pictures of mine in there. Nice experience I must say, ye la for me yang never be a freelance model like so many times and with awkward face I will show and present to the photographers, fact that I always think I am going to ruined everyone pictures tau takkk..

IMG_1508 
behind the scene.
IMG_1503

Walaupun macam keras, never mind, everyone have their first experience kan, at least I have tried. Hehe. Tapi first experience naik lift hotel memang tak boleh diterima lansung! Ade ke patut, I have to check in by myself tau, then the receptionist gave me the access card. I enter the lift and push the button sooo many times and wondering the button did not function ke while others boleh je. PENUH GILER ORANG DALAM LIFT. Lepastu nasib baik ade this man take my access card and kena touch dulu then only boleh tekan, gile lame. Tapi takpe lah, experience,panggggggg pelempang. Nasib baik dah lame dah.


  IMG_2315
Which picture that I love most? The green one hihihihihihihi. Lain saya tak suka, ceh tak suka muka sendiri, tak bersyukur ke ape ni bellaaaaa!

IMG_2317

Tapi ni dah lama dah keluar. Sekarang haruslah takde, NUR magazine october edition. :) Saja nak share sekarang sebab takde la malu nanti. Motif maluuuuuu nape tah. till here tadaaa. 

take good care of yourself ok?

16 comments:

hyzan DZ said...

nice shot bella! :) i paling suke pix you yang pki skirt itam tuuu. skirt itu chantik oke. skirt jelah tapie. HAHA :p

ArxarNadhirah said...

yayang cantikkkk!!!
suke tengok die tau
kite ni lesbian. sile la takut heee

Ena.Adrina said...

bella, awak cantik sgt tau! :D

Sophie Al-Yahya said...

hey you don't look awkward at all.. hihi.. jadi model terus jelah!

BeYLa! said...

Chanteknyeee, chanteknyee kak Bella!!
Hehe.pkey tdg bawal tue kann dah mcm kak Aimiee~ siyesss! lawaaa sgt~ ;)

Marya Hana said...

wewiitttt, bella cantek dalam NUR =)

Anonymous said...

kak bella cantek sgt.. =)

the unknown lady said...

wiwit.lawa sgt!:)

MOMOCHAN said...

Laaa sis ke dlm magazine tu?napa muka cam lain betul sampai momo pun tak perasan =.="

kembatolo™ said...

gojes tahap meletup pom pang pom pang! keh3

Husna said...

sukeeenye skirt pink pic first tu..
dh lama cari..beli kat mana?

awak memamng cantik Bella..

♥e'in♥ said...

siyesly cantik! bestnye dpt jadi model..

una said...

bella. muka u macam maya karin kan, ada sapa2 penah ckp tak ? cm de iras2 oh. ^__^

~eZmALiZa~ said...

no wonder i tgk that model mcm kenal...hehehe...sgt cantik dan indah ciptaanNya ini :)

nur hidayah isa said...

gambar yg tengah pgg buku purple tu paling gojes.

bella dela rosa said...

hyzan:yesss skirt tu cantikk tapi short for me wuuww

arxar:haha kite pon lesbian jugak huahuahauh

ena:kite biasa sangat la snanye

sophie:tak bape nak cantikkkk nak jadi model sobb

beyla:haha ade eh cam muka kak aimie,baeklah

marya:haha sebab nur=cahayaa

anon:tq tapi biasa j kat luarr

unknown:takk la awak

momo:haah my dearr hehe sebab makeup kott tebal

kembatolo:haha gile tipu

husna:hehe tu ade orang kasi sis.;)

ein:ni helping friend je dear

una:haha setakat ni tak penah lagi,salu orang cakap macma muka fathia jee

ezmaliza:wooww boleh noticed, sume orang tak kenal.T_T

hidayah:yeahhh, tq dear!