Saturday, July 21, 2012

Semua salah

Assalamualaikummm!

Lama tak update wuwu. Lott of things happen lately, ups and downs, lot of new stories to be shared, lottt of emotional part I really wanted to share with closest without having any judgement, lott of heart stuff which I wish I could tell everyone, being me kalau boleh I want to share everything hehe. But maybe i should keep to my self sebab no one cares. I am so pathetic sebab I always tell stories to people yang tak hingin pon dengar cerita i T_T. Macam cerita benda yang salah kepada orang yang salah.

Nangis salah, cerita salah, tak cerita salah, nak peluk orang salah, tension salah, marah salah, sedih salah.

16 comments:

Anonymous said...

awak jangan risau ya :) sy ada untuk awak..

Anonymous said...

yang MAHA ESA sedia mndengar. :)

New Hope said...

salam,

Nobody cares? gadis Melayu ayu like u? I'm sure there's a lot of striped-nose's guys out there will pura2 care.

salam ramadhan

KLIK 55 tahun janji ditepati di mana Melayu

ιfαh♥ said...

Semuanya pasti ada hikmahnya .
Go go fighting !
:)
Selamat menyambut bulan ramadhan ye kak !

Natasha said...

salam..
hye sis..
sabar ye..
Tuhan tak duga kita kalau kita tak mampu..
if u need someone to share with, u can find me at nurdianatasha@gmail.com

sometimes we cant just tell, to people that we already know, cuz it 's usually hard.

if i have a prob, i often tell to strangers. at least, u have someone to share with.

inshaAllah ^^

zuzu said...

la tahzan sabar bella :)

SuparMan SuaRez said...

Pa Masalah?? Ce cite ce cite..
Jemput singgah Blog saya Gak K.. ^_^
http://manssmile.blogspot.com/

Civvy Street said...

Banyak-nya salah.
Kita yang baca ni pon rasa serba-salah.
Hehehe.

b e r i k e t e n a n g a n p a d a i k a n said...

weird bella... selamat berpuasa dan beramal... ^_^

Anonymous said...

No wonder ur name is weird bella.. Yes.. U are weird..

Lazy Boy said...

complicated thinking..

macanpalo macan said...

ikut awok la bella

macanpalo macan said...

ikut awok la bella

macanpalo macan said...

ikut awok la bella

Fid Yuuji said...

just byk2 sabar je laa..apapun salam Ramadhan dan salam Aidilfitri..kad raya utk semua blogger di http://blazenet.blogspot.com/2012/08/aidilfitri-2012_12.html

Pokok Manggis Depan Rumah said...

kasihan nye..
tak pe, cerita aje..
jgn sedih2 di bulan yg mulia ni :-)