Wednesday, November 28, 2012

A day before kak aimie tie the knot

Assalamualaikum

6/7/2012

A day before kak aimie tie the knot, I spent one whole day with her. Saya siap bawak bag trolly besar lagi haha over betul cause I stay for her wedding till sunday. So I prepared all the things supaya nanti takde la kelam kabut. She picked me up at bangi, dulu masa parehah kawen pon, parehah picked me up, sekarang siapa yang pengantin sebenarnya. I love my friends hehehhehe.

Kitorang pergi the curve, takde benda penting pon to be settled before the wedding, sikit2 la, pergi makan at sushi king, then did secret stuff gegegegeggegge, find tudung for us,and balik. Keluar balik beli pewangi bilik. And tengok orang siapkan pelamin and what not. Malam tu baru the other girls datang.


 I love eel!


 Secret :)

pakai inai

Dan bibik suapkan makan. Saya laparrr, saya dengan tak malunya turun bawah cari makan wahaha. Nasib baik saya tak berapa nak pemalu. Cemana ye orang pemalu kan, mesti banyak benda simpan dalam hati sebab malu sangat. Kagum.

Malam tu sleepover ramai2 dengan neen, caca, fifi, saya and kakak ramai2 dekat bawah. Esoknya semua bangun awal, till then, sambung lagi :)

3 comments:

❤~Emma Abduh~❤ said...

bestnya ada kengkawan mcm 2.. :)

Mira Amirudin said...

so sweet!

mia sarah said...

http://mysarahisalwayswithyou.blogspot.com/