Thursday, November 29, 2012

Kak Aimie's nikah day!

Assalamualaikum

7/7/2012

So 7/7/2012 was the day yayyyy. We all woke up early, ye la had to clear all the stuff, nanti tetamu nak datang tengok pengantin kitorang tak mandi lagi cane..Kemas2 sikit apa yang patut then camera men datang. Masa tu tak bersiap lagi, gigih makeup cepat2 semua.

Banyak gambar dulang girls je sebab pengantin sibuk tangkap gambar dengan orang lain. Kitorang pon sibuk jugak tangkap gambar sendiri :0. Baju, tudung semua kak aimie yang kasi, and kitorang hantar jahit with the lace sekali. Bunga atas kepala tu adik kak aimie yang buat, me likeyyyy, saya suka kalau ala ala sweet princess ni.

 

  

 Ni la gadis gadis yang tidur sama2 malam tu
 









 

  
Nadia sayang ponn datang jugak. I love the fact that all my bestfriends are friend with each other. Senang kan, nak keluar sekali pon senang. Kalau dia boleh jadi kawan baik mesti dia boleh jadi kawan kepada kawan baik saya yang lain. Sebab i rasa bestfriend reflect each other, lebih kurang sama. Gitu. Parehah tak datang sebab dia ada kat terengganu wuwu.



Tugas kitorang haritu adalah tangkap gambar je haha. And kitorang kasi doorgift jugak dekat guests and angkat dulang. Sebab tu dipanggil dulang's girl walaupun tugasnya hanya 5 minute. Semua orang sangat comel, termasuk saya, eh? We were extremely happy to be part of your wedding kakak, muahhhhhh lap u! Saya tak sempat jumpa sesiapa pon that day sebab banyak duduk bawah je, lepastu balik dengan mengusung beg besar gedabak tu. Will continue with the reception pulak tadaaaaaa.

Update:Owh ye I just noticed semua dalam gambar above kitorang kenal dari social media je. How great is that. Mula2 tegur2 then click terus jadi very close :).

7 comments:

CekbOlat-bOlat said...

seronoknya tengok . happy semua :))

ahmadhiSyam said...

amboi, baju semua nak sama. lepas ni bleh buat kump nasyid la...

Shazwani Ramly said...

meriahnyaaa. kak bella pn nmpak cantik. well, pengantin lg lah nmpak berseri seri kannnn. hahah.

❤~Emma Abduh~❤ said...

cantik2 semuanya... :p

Izyan Liyana said...

Cantik sangat your baju hijau tue...:)

Ija Abdullah said...

salam,

just stumble upon your blog.

i always wish i had best friends. huhu.. anyway, love to read the relationship between you guys. Hopefully it'll last forever!

bella dela rosa said...

aww thank you all sebab stop by at my blog :)

Cantik kan baju cause the penagntin yang pilih all colours heee.

Semua dekat sini we all know each other through facebook je and tetiba jadi very the close, so happy.:)