Monday, December 3, 2012

Lamor 2 collagen review


Assalamualaikum

Wahh banyak orang search lamor 2 masuk blog ni. Banyak jugak orang order through me tapi saya tak ambil order, boleh contact terus valerie at this number 0192341881. She asked to mention my name, mungkin dapat special care ke apa tatau la hehe cause I din take any commission out of it :) And the review is jengjengjeng korang beli laaa.

Sebab saya yang makan 3 pon rasa best and instant effect, lagi la yang korang makan 2 kotak sebulan. Saya bangun pagi saja je nak pegang muka, memang selalu pegang muka pon ngahahha, lembut rasa. Rasa macam baby walaupun hakikatnya tidak tapi kulit ai lembut tau. Muka ai bermasaalah dekat mata and hidung, kurang la sikit dari takde perubahan lansung ye dak. Mungkin sebab dark circle i dah terlalu lama and hitam sangat, to get rid of it tu mungkin take time. Sila bersabar bella.



DSC_03931

Nak kata jadi cantik terus tu idok ler. Dah muka macam ni nak jadi cantik macam mana lagi kan. Cuma kurang la cela-cela and tak naik jerawat. Kan kalau pores kita besar bila mekup akan nampak tak sekata, tapi saya rasa bila saya mekup jadi smooth, macam natural. Makeup saya simple je selalu, foundation, compact, eyebrow liner, eyeliner, mascara and lipstick.Kalau nak tebal sikit saya tambah base, concealer,eyeshadow ngan blusher. Saya tak boleh tebal sangat, nanti mak saya marah. Bila minum collagen2 ni senang la nak mekup ponnn.

Sekarang saya adalah gila try  beauty products, dan saya akan review kalau betul2 berkesan dekat saya la. Sebab banyak testimoni amik yang dah takde masalah, dah kau memang cantik, memang la semua nak beli supaya jadi cantik macam dia. Sebab ai da try satu benda ni yang orang kata gila gempak tapi dah one month ha aku guna takde pape ni haa.Sepuk jugak kang, eh marah pulak hehehhe. Tak la mungkin benda tu doesnt effect me much sobb.

Till here, tadaaaa!

8 comments:

Miss A said...

LAMOR ni macam pernah dengar, mahal tak product ni sis? :)

The ShomeL TwinZ said...

hari sabtu jumpa kak aimey n husband, tp xsmpat nak tegur dia..dia dh jauh :)
apepon tolong kirim salam kat dia ea :)

kwan baik bella kan :)

Shazwani Ramly said...

patut la makin hari makin caantik :)

CekbOlat-bOlat said...

cntiknyaa *pengsan*

MĂ©uzAngelo™ XXIII said...

datang sini taknak baca entry pun tapi nak tengok gambar2 tuan blog je boleh? huhu :p

Nur Murni said...

WAHH...SANTEKLA BELLA....
http://murnifarin.blogspot.com/

Lisa Dearlova said...

Salam, I pun dalam team Valerie jugak.. Memang best kan Lamor2 ni..

http://www.facebook.com/Lamor2BellaRosa

bella dela rosa said...

hai korang emm hrga lamor ni rm180 untuk one box.tapi tengk la kalau ada promo, murah la lagi.

ok dokey nanti kite soh kak aimi baca comment