Wednesday, January 9, 2013

My master's convocation

Assalamualaikum

Alhamdulillah saya konvo dengan jayanya yayyy. How I feel, I feel great yeah. Gile. So sekarang saya sedang menunggu kerja. Saya dapat temuduga penolong pegawai pertahanan tau, terkejut ai, sejak bila pulak aku mintak, so saya call la cancel. Ye la macam mana nak pertahankan orang sedangkan diri terumbang ambing ditiup angin.

Saya suka konvo, best kan konvo. Maybe sebab saya suka jalan atas pentas kot, lepastu saya suka lambai. My childhood dream, saya nak lambai macam princess masa jalan, kan kalau princess kawen, diorang akan lambai kan, saya suka. Saya dah pujuk mak saya nak jalan sambil lambai masa kawen, mak saya kata takyah pelamin tau, ok, tapi saya kena la ada seat je pon takpe supaya lepas lambai nanti duduk kejap. Bhaha sian mother saya.

DSC_00341 

Saya suka semua cerita walt disney tu kan very the princess, kan diorang kalau greet orang dengan tunduk sambil pegang dress tu kan, saya buat masa amik scroll atas pentas, memang bajet princess habis. Kan orang bow je, saya pegang robe tu pastu saya turun kan knee je, ramai je kan orang buat, ke tak? Lepastu saya lambai sampai turun pentas haha princess kan.OMG pang bellaaaaaa.

 DSC_00541 
Kawan2 sekuliah
 DSC_00841 
Saya sesi pagi, saya suka sesi pagi sebab lepastu boleh tangkap gambar, kalau petang, nak solat lagi. Masa degree saya sesi petang, parents saya kena solat dulu baru masuk, so tak duduk depan sob.
 DSC_01481 
Kawan kawan yang datang awww thank you muah.
 DSC_01551 

 PhD?emm nanti dulu kot, saya takde duit hehe. Till her tadaaaa.

17 comments:

Shazwani Ramly said...

congrats kak bellaa ) comel jeee.

Nadya Bubble said...

Congrats ;)

shu said...

tahniah Bella :)

Mira Amirudin said...

congratssssss!!!

kaizen said...

congrats dah ade master!!!! sori xde hdiah... hehehe

Penguin Gebu said...

tahniah dear :) wish u luck and moga cepat dpat keje!

Maryam said...

masters ape akak?

nerves said...

Congratulations beb :)

babYpose said...

Alhamdulillah, tahniah, happy face :)

zai said...

bella congratulations!! im will be next ..heee act i baru apply for MBA, is it okay? im lit bit cuak cuz im frm uitm, then saje nak ubah environment u lain, then people said master in upm is not bad juga.

FM said...

alfu mabruk!

Anonymous said...

http://kamusdialek.com/penulis.php?penulis=weirdbella

zulhilmi tempoyak said...

tahniah puan.. :D

bella dela rosa said...

Thank you semua alhamdulillah. This was last year :) MBA.

The new intake ni rasanye there will be an interview session and open for those who have at least 2 years working experience mcam tu la. you can try call their management,

Anonymous said...

congrats Bella.

Hafidz said...

woww... tahniah.. moga diberkati.. Aamiin..

Anonymous said...

err.. saje nk msg.. tp xpyh la approve msg ni k.. nnt malu sy org baca komen ni.. haha.. sy suke tgk bella ni, sejuk mata memandang.. klu sy nk berhbg directly ngan bella acane ye?.. tahniah la dpt Master.. :-)