Thursday, February 28, 2013

Love your V with Lactacyd

Assalamualaikum.

Masa tengah tengok blog sendiri tetiba ads nuffnang warna pink keluar. Attractive sangat ads tu, ye lah warna pink and sangat la catch anyone attention who saw that, well done ads/marketing exec! Saja je nak share dengan korang the Lactacyd ads sebab boleh dapat free sample ehehehe. Tau tak V tu ape?Vagina lerrr. Tolonglah separuh lelaki jangan perasan nak pergi claim V jugak. Penting ok V tu. Sila jaga.

Cane nak dapat free sample, bukak page Lactacyd ads tu and pergi dekat VIP club and register semua, then check email, terus boleh log in. After log in then pergi dekat VIP club tu jugak and tekan edit profile, dah isi2 lepastu boleh claim reward yayyy.


Lepas dah claim nanti dia akan keluar page macam ni. Yang 100 Valentine'stu untuk 100 je, you better hurry girls. Siapa lah tak suka benda free free ni kannn. Kalau dia still ada gambar lock tu,maknanya kena edit profile dulu ;)


 

Jangan lupa tengok video dia jugak, informative and interactive!

3 comments:

peGuaM_BiSaYa said...

okeh!! nak jugakk! :)

Civvy Street said...

Good luck.. :">

hamzah ian said...

nak tengok jugak la iklan diaorang. teheeeee~