Monday, April 22, 2013

My life according to instagram

Assalamualaikum

Huhauhuahua tak saya tak busy pon, saya cuma malas je. I just dont get it why la orang yang bekerja selalu kata busy, macam busy gila, i takde masa la, u bukan takde masa, u dont make time. You yourself la kena make your own time la zzzz. Hello i pernah kerja jugak, cuma masa kerja saya adalah bosan, bosan sebab tak boleh buat kerja lain selain kerja yang disuruh kerja walaupun takde kerja, faham tak. 

Ok dah, well sebenarnya saya malas nak bukak social media, im busy (OMG what did u said, BELLA????, busy? shut your mouth up), saya buat kerja sendiri, jadi saya excited lepastu saya nak start kerja balik da which mom does not know about this yet, i mean the job offered, please dont tell her T__T, im in the midst of thinking, considering and so onnn. Saya taknak la pisang berbuah berkali2. So kena fikir betul2

Oh yeah i went to ptd nye exam jugak. Oh well paper b, c and d were ok. But paper A, website kerajaan myEG bella?what bella whatttt. What else, 18 April was my birthday, saya tak ingat sebenarnya, tapi bila dah ingat terus excited, I want sushi and pavlova T_T. Tapi saya dapat pepper lunch yayy yayy yayyy sukaa i olss.

I tak banyak update dekat facebook, twitter, instagram mahupun blog. Tapi upload gambar adalah di instagram la. Itupun jarang, maknanya takde ape yang rajin nak buat huahua, Im spending my time cooking dan real life bonding gitu. Nasib takde smatphone, kalau tak mesti sikit2 tengok itu ini omg, ni pon saya guna abang saya nye iphone dia salu tinggal kat rumah cause he use another phone, I cannot imagine la having my family yang sit together tapi all with phones. Ive seen many families macam tu, even parents, so scared, for me la. Ada soalan ptd,internet bagi impak kepada masyarakat, bincangkan, something like that la.Saya memang kaw2 express, tapi dalam bm hahahahhaa, lawak je baca balik.

Below are the pictures. Please read the description je lah, Ya Allah ni memang dah malas sangat dah ni hahahaha! If u wanna follow my ig, search belladelarosa, nothing much there but still, u can haha. BUT FOLLOW MY BLOGSHOP IG girlsloveshop_. so excited, so korang pon kena excited.

















Itu je, later bye!

5 comments:

Shazwani Ramly said...

suka tgk kak bella. :) natural beauty gituuu. adore you sis. wish you all the best ya.

Mira Amirudin said...

Happy belated birthday sis! :)

umar said...

:)))

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

1st thing cek bila ada wifi, INSTAGRAM! hahaha

follow klu tak keberata, Saiazuan ;)

Pure Destroyer said...

greats!! (^_^)