Wednesday, April 24, 2013

Essenseri, have you buy yours?

Assalamualaikum



Hye, saya dah pakai, anda bila lagi?


essenseri terjumpa video saya huwaa, i is malu. i upload dekat youtube tapi kekawan je yang tengok huahua. u can watch it there :))

15 comments:

ELY FAUZIANI ISMAIL said...

comel nye pic tu :)product baru eh?ely x pernah dgr plak hehe

Anonymous said...

Essenseri ni jual online je ke?kat watson or guardian tak de ke?

Teraju Sari Beauty said...

Salam gorgeous Bella,

That was a great video. We love your sincerity and genuinity of your review on all the skincare products. Keep on sharing your wonderful entries and reviews. Sharing is caring.

Thank you :)

Muna
www.facebook.com/TerajuSariBeauty
Instagram: terajusaribeauty
Twitter: @TSariBeauty
terajusaribeauty@gmail.com

Aku dan CeritaQ said...

Kak, produk ne suitable u kulit kering x? Sya Nk try, tpi kna tny org yg da pkai dulu.. Hehe..

Pondok Usang said...

Dah memang manis.. pakai ape pun tetap manis... =)

Teraju Sari Beauty said...

Salam,

InsyaAllah Essenseri juga boleh digunakan untuk kulit yang kering. Produk Essenseri ini dirumus dengan bahan alam semulajadi seperti tumbuhan bunga raya dan buah epal. Nak tahu more details, tentang kesesuaian produk dengan kulit wajah, bolh personally SMS ke 013-3592675. Atau email terajusariebeauty@gmail.com InsyaAllah kami akam sedia membantu menjawap segala enquiries adik-adik.

Terima kasih.

Muna
www.facebook.com/TerajuSariBeauty

Pengundi Kawasan Bangi said...

Mohon Pn Muna yang menerajui Teraju Sari Beauty melantik Pn Nabeela yg comel macam kak ton ni sebaga duta produk. Sekian

Terima Kasih.

:p

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

err sy tak pakai..hehe :D

Zurieka said...

Nice blog..do visit my website..
www.zurieka.com

Anonymous said...

Cantik and come

hasyimahshe said...

amboi promoteeeee!!! hehehe

chairooL ruLez said...

memek2 muke yaaaang....ahahah....

chairooL ruLez said...

memek muke yaaaang....ahahah

Darwisyah 'Ufairah said...

suke tngok kak bella . natural beauty . keep it up kak bella ^_^

siti nur syuhada said...

dkt mana boleh beli product ni?