Wednesday, June 19, 2013

International photography exhibition, galeri petronas


 Assalamualaikum.

Hyeeee! Yes long time no see haa. Quick update quick update. Please make your time free and visit GALERI PETRONAS KLCC  for photography exhibition. Hey dear malaysian photographers, for those yang tak pernah tau la, actually pertandingan ni every year ada but as far as im concern ramai tak tau kewujudannya.

So yeah why not, you pay a visit and collect few info maybe to join next year, who knows rezeki awak menang ke? Or tetiba masa you alls pergi tengok pameran ini, and tengok gambar2 and said ek elehh aku pon boleh tangkap ni, haa ape lagi pergi cepat. :)) KLPA, kuala lumpur photography award, if you wanna search via internet :)






 



 


Few of the pictures yang i managed to snap :) you are not allowed anyway to take pictures :))) Exhibition ends on 23rd of june. 10am to 8pm yawww, admission is free you allsss :)))

Till here tadaaa :) Im not that busy, if you wondering, i just need more time, 2 works in a time (tak, belum enjoy lagi), time yang ada u can do nothing, sedih, not that challenging, but complaint much laa sebab tired ahahah. Tu je ok bye. Rindu blog sobbbbb. Back to reality bella (tetiba). Arghhhhh rindu,miss me tak? Bahahhaa not funny.



6 comments:

Tcca Anuar said...

wah besntya, rasa nak pergi jugak. suka tengok gambar yg ade cerita sebaliknya.. :)

Ain Dzaya said...

ain sangat suka pergi exhibition gini tau, sebab something hidden behind the art :)

ColourFulsara a.k.a LukisLukih said...

bestnya!! insyaAllahh tringin nak pi

Unknown said...

Salam bella..

Unknown said...

Salam bella..

Anonymous said...

Still dgn gmoku lg ke?