Wednesday, November 13, 2013

Jemputan ke majlis kahwin sayaaaa

Assalamualaikum

Hoiii saya nak kahwin daaa, walaupun dah kahwin ahaks.

Disini saya dengan rasa rendah hati ingin menjemput readers yang mengenali saya secara dekat, yang jauh pon boleh, yang selalu comment tapi tak pernah nye saya nak reply, yang tiba-tiba tegur saya dekat luar lepastu saya macam blur dan pemalu???.  Saya ingin jemput kakak-kakak, adik-adik ke majlis saya serba sederhana ni cewahh. Kawan-kawan yang terputus hubungan sekali tauu.yang saya terlepas pandang.


 

So camni cara dia, sebab saya taktau cane nak contact personally, saya minta jasa baik untuk email saya nama, website(kalau ada), instagram (kalau ada), apa-apa la yang ada ke email saya nabeelariduan@gmail.com. Tulis la ayat-ayat sikit apa-apa ke. Supaya i can get to know you keee, nanti kang jumpa tapi tak kenal walaupun saya ni pelupa. T__T. Nanti dekat email saya akan jemput la.

Terima kasih kerana sudi baca tulisan saya walaupun jarangg sangat update. ;)) jemput tauuuuu. bila lagi nak belanja, masa kenduri la boleh makan banyak free ehheheh

Thank you byeeee






19 comments:

Shazwani Ramly said...

wahhhh seronoknyaa camni.

bella dela rosa said...

Jemput la datang yang, meh alamat

HaFizaH aYu said...

Kak bella tahniah sbb slmat kawen n tahniah ag skali tuk knduri nati ;-)

zeera lily said...

Barakallah...
selamat pengantin bar *_^
best nye...hehe

Khairunnisa said...

bella congrats!! n tq for the invitation..btw im nisa =)

bella dela rosa said...

Thabk you dear jemput la datang.email email

bella dela rosa said...

Thank you dear jemput datang

bella dela rosa said...

Replied ❤❤

Sabar said...

tahniah bella.
selamat pengantin baru:)

zeera lily said...

selamat pengantin baru *_^

#typo pulak... ehehehe.. bila langsung nya..?

bella dela rosa said...

Thank u sis, jemput la datang ;)))

bella dela rosa said...

23/11 ni insyaallah

Mira Amirudin said...

Tahniah kak bella! tahniahhhhhhh :)

Fara Fadzil said...

First time meninggalkan jejak kat sini..
congrats sis! Semoga bahagia ke akhir hayat dan menjadi isteri yang solehah :)

www.naturally-vitamin.blogspot.com

Khairul Hafizi Ahmad Yusof said...

Bella!! Nak kad!!

bella dela rosa said...

Meh alamat

Unknown said...

Wow, Congrats, Tahniah. Semoga bahagia sentiasa..

fatimatuzzahra said...

Congrates dear.first time jalan2 kt blog u..i doakan u n hubby bhagia till jannah aminnn...


Pengedar Shaklee Malaysia Brunei

Ain Eddihar said...

Assalamualaikum .. huu kita jarang dah BW sejak dah kawen ni . . 13 nov akak publish entri ni . kita sedang sibuk untuk majlis kawen kita jugak . . wuhuu . maybe kita terlambat wish lah kan . . memang dah lambat pon . tahun ni 2014 dah hahah. . akak selamat pengantin baru . . hee . . and semoga Allah permudahkan urusan akak untuk jadi yang solehah disisiNya. :) Ameen !