Tuesday, August 31, 2010

meet arxar nadhirah n ieka ahmad.

dari zaman fs ke myspace ke fb,tak pernah terpike tuk jumpe kawan kawan alam maya dalam friendlist.since i memang tak peramah dengan strangers.pemalu sumore ahaha.geli.-_-.yes im not dat type yang bile jumpe orang baru senang nak adapt.malu malu kucing and diam je.tapi bile da kawan mule mule malu pastu jadi sampai tak tahu malu dan tak tahu tutup mulut da.grr.

ye la kite tak kenal orang tu kat luar cane kan.tapi tak knal dulu maka tak cinta.n since me n arxar pon salu wall to wall.aww i love her.shes sweet.!so plan to meet.last minute plan n yay we make it.tak sangka first time met and loveee.shes adorable.we have our conversation naturally,yes naturally sbb salu kalo first met salu mesti cover2 sume.alhamdulillah saya tak pemalu.ahaha.

n ieka ktorang jumpe pastu since die memang ade kat time square that time.lil sis nih same je dalam gamba n outside,comel.she bring her friends along.yang,nex time we should hangout time tak puasa okeh.bole pegi makan skali.:).


ieka ahmad

arxar sayang.:)

mase mule2 salam,omg cantiknye die.cantiknye tapi dalam hati je ckp.*malu*


i just cant stop capturing this two beautiful creatures.


insyaAllah kalo diizinkan nak jugak jumpe kawan kawan yang laen.tapi janganla arini org laen sok org laen lusa org laen tulat lagi.hari2 keluar memang nak kena ketuk ngan my parents canih.gather2 together do girly girly thingy.hee.till here then.boboi.

p/s:mood *bila cinta ost lagenda budak setan*

22 comments:

Akmal Baharuddin said...

subhanaallah..chanteknye ketiga-tiga orang nih,:))))

ween said...

3 of u are so beautiful :)

arxar said...

sayang!!
omg terharu nie terharu nie :D
nnt kite jmpe lg taw. owh rindu~~

Lurunna said...

ziarah2..:)

cam sonok je jmp ngn kwn kt FB...leh wt gak nie..

bella dela rosa said...

akmal:diorang comel+cantikk hee

bella dela rosa said...

ween:aww tq dear.:)

bella dela rosa said...

arxar:sayang!!terharu jugak bley jumpe.
miss miss miss.<3<3

bella dela rosa said...

lurunna:bestt!lagi lagi yang salu contact2 kat fb

~ceRRy beRRy~ said...

sumenye comel2 nih!

bella dela rosa said...

hee tqq.:)dorang comel sangat

hanabanana said...

tiga2 gojes! i follow kamu bertiga dah lame, end up u all dpt jumpe. great tp jeles. hehe

Azzam?? said...

okeh... tiga2 kalo bawak balik jumpa emak cakap nak buat menantu.. bleh dapat green light on the spot! =p

bella dela rosa said...

hanabanana:tq dearie.:)last minute plan nih.

bella dela rosa said...

azzam:huhuhuhuhu.tige tige da berpunye.ehehehe

Azzam?? said...

T_T

melepas....
=p

bella dela rosa said...

byk lagi orang laen hee

Azzam?? said...

orang memang banyak cik bella oi.. dalam banyak2 tu takkan laa kita nak berkenan semua sekali? =p

bella dela rosa said...

uhuhuhu.mmg la.orang salu berkenan ngan org2 cantik cam diorang ni ha je

teha said...

tiga3 cantik! terpegun i..hhehe

bella dela rosa said...

aww tq dear!

ainaa said...

semua chantek sangat >,< *pengsan

Saiful Lizan said...

familiar la muka2 diorang ni. diorang ade blog jugak tak?