Monday, November 8, 2010

go kart at MAEPS serdang

salam semua.macam berderet pulak entry serious and fact so mari kite bertukar kepada entry berjimba!sebenarnye da lama da pon cerita nih.bff nadia pon da publish story pasal nih huhu.takpelah lambat sikit.

Location:MAEPS(near Hospital Serdang and UPM)
Price for 10min/8lap(depends)
Normal : rm25
Student : rm18
Operation hours : 2pm-11pm


i make up kan die.haa buruk tak?oke tak cantik tak?tak makeup pon cantik oke bye.

mase mule2 cakap nak pegi main gokart 3 3 diam emo alaa nak main gokart ke dalam hati.bebell siap pakai anting2 lagi haa


semangat sebelum lumba


die gadis litar.die yang cakap.

y so serious,lempang mau?muka macam nampak hantu je.T__T


lepastu i yang paling semangat tapi kereta takde mintak.da isi minyak tak boleh jalan pulak.mengapakah keretaaa??

lalu bangun,menahan perlumbaan dan menceritakan masalah kepada pemandu lain.nasib baik memahami.

da naik ecxited macam berani mati nak angkat peace segala.kan price die kasi 8lap kan,lepastu abang tu bagi kitorang 10lap,lepastu da race konon tak kira berapa lap kitorang pusing.-_-".abang,jasamu sangat kami hargai.nasib baik semua perempuan,jadi boleh lah abang bertolak ansur kan kan.ade maksud tersirat disitu huhu

da habis race excited.abang fotographer nih die keje kat situ,kitorang soh tangkap gamba mase nak pergi je,sekali die tunggu every lap kitorang pusing pon die tangkap.baiknya hati abang.

bila da balik haa tau pon best kannnnn!setelah itu semua pon dah tergila hardcore? punye aktiviti.haha!

bersama abang abang penaja.abang yang tinggi tu fotographer.abang sebelah tu technical huhu.

lepastu pergi makan dan bermuvie di alamanda.snanye nak promote kedai ni,half price tapi da habis da promotion die hoho.cerita keluar lambat.little taiwan dekat alamanda ye.ground floor dekat dengan rotiboy tu.die punye air asam sedap gile.sedap gile wei.sedap laaa.name die special red plu.bole click n besarkan gambar nak tengok menu.

mee wantan.tak habis makan.T_T dan sekarang rasa menyesal sebab nampak sedap dan memang sedap ponnn.jom la nak pegi makan lagi.

p/s:dah lame tak bukak tumblr.mari bertumblr!

25 comments:

Leya said...

ok mcm sgt3 best...hehe
teringinnn nye ;p
anywya, u look so beautiful.. =)

momochan said...

Lepas ni mekaup kan untuk momo lak ek..hehehe momo wat jadi mcm hantu T__T

BlueberrY CheesE said...

memg best litle taiwan time 2 half price ^^

Maria Elena (Zarul) said...

hey!! dekat serdang? i harus pergi!!! hehee! =D

Awek Tocang said...

entry yang banyak peace!
hehehe...

cik EPAL said...

comel la awak ni. suka lak tengok. hehhe. tak pernah belumba lumba di litar ni. t r try :D

MarelFira said...

bestnyer bella main go kart, awesome!
nk cuba la, xtau plak ade go kart kat serdang tu..

harap je duk area sana..eeeehee

rainbowskittle said...

cambest jek ! eh kawan bella lawa lawa sey :)

Azzam?? said...

oh.. gadis litar.. saya suka! =D

Nur Arina Atirah said...

salam,sy follow akak,
t akk follow gak ea..
huhu,,best ye dpt main go cart..
:)

bella dela rosa said...

leya:besstt should try

momo:huhu momo tak mekup pon jadi cantikkk

blueberry:haah n sedap kann?

bella dela rosa said...

maria:yup dekat serdang.dekat jee ngan spital serdang.pegi laa

awek tocang:hehe sukee

cik epal:huhu must tryyy.!best la kunun ala2 rempit laa

bella dela rosa said...

marel:haah besttt sangat.huhu kite pon tatau tapi tengok kwn g main tros g search,pegi laa


rainbow:kawan kite mmg cantik2,kite je ha tak.T__T

azzam:huhu gadis litar tertarik kau mmg de bomm

E.d.Y said...

bestnye dpt men gokart

Azzam?? said...

gadis litar tertarik sama saya?
*blush*

hahahahah okay i know itu statement perasan. okbai

eesyaheera said...

mcm best je tp takut terbabas plak. hehe. awek cun semua mane la abang photographer x snap gambar banyak2. hehe

chairooL ruLez said...

uiiittt...gi men tak ajak poooonn.....

bella dela rosa said...

ady:bestt sile lah try


azzam:huu tu tataula sile tanye tuan badan

eesya:haha abang tu rajin telebey mesti ingat dpt tips tapi tak ponn

chairool:sile la datang.umum yee hoho

Marya Hana . said...

wah bestnye ! cam teruje ttibe **
di+ pulak dengan korang yg comey2..

bojan said...

kalau berani jom la racing! :P

Anonymous said...

awk sgttt cntik! no doubt hehe ;)

kite pun nk try g lumba kat litar tp cm takut plak...iskk2~

bella dela rosa said...

marya:haha marya lagi comelss

bella dela rosa said...

bojan:haha u kalah

bella dela rosa said...

anon:try la.die takde la xtreme sangat

bella dela rosa said...

anon:try la.die takde la xtreme sangat