Tuesday, December 7, 2010

inner bawah dagu yang besttt.

hey salam salam.quick update.haa untuk orang yang tanya pasal inner yang i pakai tu kan.its actually 2 in 1.so it can be under your chin or wear it like usual yang kebelakang tu.because of i jahit inner tu boleh ikat.so mane mane pakai pon bole.

sebab i jahit sikit je kain tu untuk sesuai pakai bawah dagu and pakai kat belakang juga.and sorry to say that it is limited.huhu.so sikit je.;)and the material is lycra cotton.anddd only black.hehe.so u takpayah risau inner kena tarik tarik salu ke depan ke.inner nampak muka bolat ke,inner tak muncung je because of this inner if u nak muncung u lipat je.kalo taknak takyah.sebab die mmg terletak la.haish taktau la nak ckp cane.best la.


die memang akan tutup pipi je.kalau suke pakai atas pipi so lipat je.easy kan.kalau tak suke muke bulat tapi teringin nak pakai rapat ngan muke pon sesuai.see i pakai bujur tapi still tutup pipi.haha faham tak?


abaikan muke annoying.

this one in purple but sorry sangat takley buat yang kaler2.

u can wear it kat belakang or bawah dagu.

i buat pon sbb ramai org tanye.kalo tak pakai sendiri sebab i nye da banyak kali pakai nak lunyai da.sebab besttt.and die kemas and tak bergerak.tak perlu tetas tetas ke.

so here is the price since its new so i jual rm12 sajo.material lycra cotton.2 in 1 sumore.include postage rm15 only.so leave your order to my email.i tak post in my blogshop lagi sebab orang yang bace blog ni je salu tanye.;)

weirdbella_burney@yahoo.com and put the subject inner under chin.tq love.

21 comments:

Miss Syamsina said...

hi bella, kamu cantik lahh cantik sangat =)

nampak best je inner tu.. :)

rainbowskittle said...

woo jht sndiri ghupenye. mcm nak je :)

aion said...

yang inner ni macam aisyahscarf punye bandana ke?

miss.HazieyLa said...

color ape yg ade ye?

miss.HazieyLa said...

color ape yg ade ye?

bella dela rosa said...

syamsina:best kott.
rainbow:hehe try la satu.
aion:erk tak sure pulak cane.tapi ni die mcm inner cotton but not fully jahit.bentuk die 4segi.;)
haziela:black only dear.

mira.una said...

kamoo cantek sys ;)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

anda manis bertudung.. fifiey suka tengok:))

bella dela rosa said...

oww tq darla.;)

wirdawahid said...

inner nie tak same lah cam cotton or lycr yg lain? yang nie sarung kat dagu ek? yg biasa tu dari belakang. so tak rase tercekik ke? ke mmg khas untuk pakai kat situ? *wah banyak tul soklan.heeeeee

chairooL ruLez said...

siyesli nak pinjam kete tuh!

bella dela rosa said...

wirda:takk.material die lycra cotton.
haah dagu bole,kai cam biasa pon bole.
tak laa sebab jahit sikit je cam pakai pin gitu.huhu tapi kalau kepala besau sangat tercekik la kot sbb size kepala org lain lain kan.

wirdawahid said...

oh okay. saya ade meber (nadia khan) dia cakap memang selesa pakai inner. sis jual ek? tapi kita pakai muncung. leh tetas la an kalau nak muncungkan?

bella dela rosa said...

oh i know that cute lil girl.yupp ade.ade blogshop but this one yang under chin da fully booked.
if inner biasa kdg2 org tetas but i never tetas,oke je jadi muncung

Mizz Dayana said...

u cantek laaaaaaaaaa bella. :)

bella dela rosa said...

oh terima kasih tapi i biasa biasa je snanye.sebenarnye la.-_-"

Anonymous said...

bella, inner ni ade lg x?

farhana said...

if ade kaler lain pls do inform ok! :)

nabihah zulhemay said...

bella, inner best under chin tu ade stock lagi? i nak la. nanti i email k. kaler hitam pun ok =))

Myaby said...

alamak. cam berminat je. ada stock lagi x?

hihi

Fara said...

wah , sgt gorgeous lah :D ade lagi tak inner ni ? :)