Monday, December 6, 2010

MAHA 2010

assalamualaikum semua.;) by today MAHA memang dah habis la kan.saje baru nak cerita.last semalam.siapa tak pergi padan muke.siapa pergi pon padan muka jugak sebab panas tapi berbaloi baloi.a bit frustrated since i tak sampai pergi tempat binatang cause konon nak simpan pergi dengan orang lain tapi memang hajat tak pernah kesampaian.kalau macam kempunan tu, memang boleh telan air liur je la.nasib baik at least pergi jugak.-_-".


jem gile.!ni pukul 10pagi tahu hari isnin.pagi2 da jem cube bayangkan tengah hari.haih takyah bayangkan la.

sape parking jauh kena nek ketapi nih.seb baek i paking dekat sikit.

went there with classmates. 3 cars. 3 malay and the others chinese.one hero,kevin tukang payung.;)

datang datang nampak kfc da.lapa

the girls

first destination orked!cantik tapi mahalss.tak bernafsu sebab bukan ada rumah sendiri nak cucuk tanam lagi la tak kan.


pastu jalan nak pergi tempat makan.lapar sehhh tak breakfast.

pastu tetiba tersesat tak jumpe tempat makan.pergi la tanye pak guard.


omg dah jumpe.teruja.bincang dengan kevin nak makan berapa pinggan.-_-

akhirnye saya je yang makan,kevin tak makan.kahkah.oh sedapnye char kuew tiow.all time favourite.kalo kat penang lagi macam taknak balik dari kedai tu.dekat sungai dua bawah jambatan pergi la situ.sedap gileeee.!nanti die tulis telur ayam dibasuh haha cacat.

pernah tak minum air ni.ni susu coklat.kalau kecik kecik korang salu g titiwangsa ade satu kedai tu bentuk susu nih.sedap laaaaaa.die ade macam dadih jugak pon sedap.

ni sate tulang.takpayah la makan buat penat je kena buang tulang pulak.

lobster ngan gamat.

pakcik tu soh i pegang.i dah la geli binatang binatang ni.makan binatang je tau,nak pegang hailaaa.

name die elena.hehe.;)

die juge akan berada dimana mana camera.

pastu destinasi seterusnya pulak nak pegi mencaritempat sayuran.tapi jauh so tak pergi.

panas gile wei.duduk depan kipas!payung dimana mana.

dan membeli air sejuk harus.


pastu diorang nak balik da.tinggal la i dengan illy taknak balik lagi.


kitorang pon gigih naik balik semula kat bangunan blok blok tuh sebab tak jalan sampai habis lagi.tau tak bunga bunga nih 10batang rm10.murah kannnnnn.da la cantik!

then pergi jumpe syasya.die jaga booth kat situ.;)

pastuu jeng jeng jeng.kite sambung next entry la ehh.banyak sangat.hehe.

p/s:bulu mata jatuh 13helai.ha sape rindu sape rindu cepat cakap!!haha tetiba kan.snanye aku yang rindu orang banyak.kalau bulu mata korang jatuh aku la tu yang rindu.^_^.

14 comments:

twinkle twinkle said...

ahha betul la,,lame x minum air tu da

nur zuliyana said...

ai kak act btw mmg penat kan g maha,,
adek jaln sekejap je koz bowink tade camera huhu sedihh taw but btw ok lah maha tu ..:DD

fifianggun said...

waahhh...seronoknye jalan2,,,,ehehehe,,,maha jauh la dri tmpat fifi xsempat nk gi,,,isk3

..lylin.. said...

kfc dpt free ke???hihi~~

aisyahyusof said...

char koeyteaw sg. dua memang sedap la. tehee

MIZZNISS said...

panasnye.. xpegi pon, jauh..kalo balik aritu boleh pegi...

bella dela rosa said...

qwinkle:i ask my frens but no one that drinks

bella dela rosa said...

zuliyana:ohh yes kalau takde camera boleh jalan je la;)

bella dela rosa said...

fifi:laa ye ke,next 2 years oke,make sure u have book your hotel eheh

bella dela rosa said...

lylin:of course not.if yes there will be a longgggggg line there ehehe

bella dela rosa said...

aisyah:kan kan if u wanna go tapau for me.;)

bella dela rosa said...

mizzniss:takpe,next 2 years.

aisyahyusof said...

sangat2. tapi kalo i tapau utk u takot i yg habiskan dulu, hehe

Azzam?? said...

MAHA ni punya pasal i buat jalan jam cam nak gile tu. i dah menyumpah-nyumpah dah ingatkan cerita tipikal warga malaysia menonton orang kereta rosak tepi jalan. rupanya2 benda alah ni.. -_-