Wednesday, December 8, 2010

MAHA 2010 continue..lepasni da takde da.;)

okeh kite continue lagi perjalanan MAHA yang tak habis habis.T__T.

dekat dalam tu pon ade macam jabatan jabatan kerajaan buat pameran.ni i pergi jabatan perikanan rasanya.rasenye laa.ade penyuu.


ade jugak pameran pameran lanskap.oh cantik betol.dekat depan i banyak orang tengah makan lepak lepak.maluu.*_*.tapi peduli ape.haha.


ade jugak coklat yang boleh mendrool hohoho.


lepas dah habis melawat semua blok blok and dah makan dengan kenyangnya kitorang pergi pavilion pavilion neger pulak yay.selalu kat sini akan dapat makan free macam tester la tapi tak rase pape pon.

first one lets begin with my state,yay!padahal pergi last skali tapi saje nak taruk first haha.

kalau ade MAHA memang konfem pergi sini sebab nak beli popia otak otak dengan popia sata.omg sedap gile taktau nak cakap cane.popia sata die sedap gile.da la kasi rasa i amek 4 tanpa disedari sesiapa.pastu patah balik sebab teringat ingat beli lagi skali bawak balik.


ni dekat rumah johor kalau tak silap.


oh ni mesti lah perak tapi rumah die macam rumah ayah pin pulak sebab macam kerajaan langit ade labu sayung besar gile.-_-"


dekat rumah sarawak tangkap gambar je malas masuk.


ni dekat rumah ape taktau.ape eh yang femes dengan otak otka haji satar eh.

ni ha otak otak die gile cacat taruk ikan lepastu taruk perencah.ade pulak jual macam tu bukan kena uli dulu ke?nasib baik ikan sedap.




ni dekat rumah terengganu.;)


illy dekat rumah perlis.


saya dekat rumah melaka ehemm.kenapa melaka perlu ehemm.tersedak.ehem ehem.dekat rumah melaka ade replika monorail besau tapi melaka ade monorail ke?


ni tak ingat kat negeri mana tapi omg semua tu tumbuhan hidup.no i mean sayur hidup hidup die buat macam bunga je.da la segar bugar macam nak bawak balik pergi masak.


ha tengok hoiiii kalau buat salad ni sedap gile!



akhirnya habis juga lawatan rasmi saya ke seluruh negeri di pelosok malaysia.bahagia sebab dapat bercuti dengan gembiranya.

p/s:Everybody needs a little love at least. We all have lovable aspects in us too. It just we are too ego to show it. Not everyone will be your cup of tea and vice versa. You don't need everyone to love you, like you, or want you in life. So don't feel so bad if not everyone understands you. At least one person will be better. Ignore the haters in life, there's always plenty. Being different is a good thing. It really is, believe me. The people who've been the most unique and different are the kind we remember the best.;)

7 comments:

Anonymous said...

melaka dah ada monorail lah.
bru je lg thun nie. hehe
:)
gile best ! mAHA nie.

twinkle twinkle said...

waaa ade coklat la ;D

bella dela rosa said...

oh ye ke.cool!kalau bole sampai kl kan best.hoho.
ohh best!

bella dela rosa said...

twinkle:yess ade coklat.-_-"

sekuk tawa said...

bes nye leh aen selut wat pasu..aahah

Fatin Aliyya said...

alahai jelesnya.kita x der chance pun nk pegi.huhu

Anonymous said...

in terengganu,otak2 dia macam 2..ikan n rempah xpayah uli..sgt sedap..