Friday, January 21, 2011

pokok lagenda budak setan

gambar negaraku.

assalamualaikum.

suppose should be known UPM's tree but since this tree is famous after lagenda budak setan movie,at the end dah jadi name pokok lagenda budak setan.siapa taktau lagi pokok apeee.pokok yang farid kamil ngan lisa dating2 kat situ dalam cerita lbs.

see ade kan pokok sebelah die.pokok sebelah die besar lagi.pokok tu pon besar jugakk snanye.tak berani nak masuk sebab lembu betol2 berehat dekat pokok tuh.


sebenarnye tak la pokok tu ade sebatang je kat situ.ade je pokok lain.cume semua orang ambik gambar angle bagi die nampak sengsorang je kat situ.plus the scenery is nice in the picture because of the tree is on the hill.so its look like only you and the tree.romantic gitu.pokok menjadi saksi zzz.

to compare as for me i think there are a lot more beautiful tree in UPM compare to that one.banyakkk la jugak pokok pelik2 lam UPM lagi cantik.if u wanna go to pokok lagenda budak setan tu,kena naik bukit lagi,kena jaga2 ngan lembu lagi.taik lembu lagi.ahahha.tapi the result of the picture look amazing depends on your photographer jugak.;p.and nak masuk situ buat rosak kereta je,kereta i laa.keta orang lain ok kot.



taik2 lembu pon i redah jee.sebab salu je pergi sini bawak orang lainn.excited kan u olls dah semua cam nak tangkap gambar kat sini.gambar konvo i pon kat sini ehem.gamba sesaje pon kat sini ehehe dah mengisi masa lapang and tenangkan fikiran boleh la berjalan jalan didalam UPM.uhuhu.;)

suke sangat dekat pagar nih.ape orang panggil eh?bench eh.tu tempat duduk kann.

proud to be UPM's student.:)
gigi saye warna turqoise.actually nak remain pink but the nurse suggest soh tukar turqoise and cantikk hee suke.bagi i je la cantikk dah gigi sendiri kann.

till here then.bye semuaaaaaa!

p/s:bile hati ini tidak lagi dihargai.boleh wat masak hati.nasib baik tak suke makan hati.T_T.bila cintaaa ini tak lagi bermakna.wuwuwuwu.

41 comments:

CemPaKa SiReH said...

br je lalu pg td htr unty p kje kt upm..mmg cntik sgt2..tp bkn ke nk masuk kna byr ? maybe kalo jd student upm mcm cik bella free kot nk masuk..bestnye

conbellydiobeterisme said...

really cantik ,nnt bleh wat photoshoot sane,rsanya dari highway bleh nmpak en,:)

y u y u Z u l a i k h a said...

heheheh... NANTI MINTAK LAGENDA BUDAK SETAN 2 BUAT KAT UIA PULAK ^^

gigiAriEma said...

huhui best nye jadi student upm kan.dapat snap kat pokok LBS..
cantekk la pemandangan dia. 0_o
loike3!!

intan izani said...

sy pun upm jugak.. hehe
proud jugak jadi student upm ;)

~eZmALiZa~ said...

alaaa...aritu mase Hari Siswi 2011 kat UPM, ezma datang nak amik pic kat sini...tapi tak leh masuk..uwaaa..... :(((((

cantik! :)

Roxet Malissa Selanie said...

nice la..kt ctu jgak kan cite magika shoot? :))

aisya sakaria said...

tolong carikan tapak kaki farid kamil kat situ boleh takkkkk haha

Anonymous said...

nice view.........
:D

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

lembu pun nak makan rumput kat tempat yang romantik je. baru ade feel. ehehe.

BeYLa! said...

Akak pokok tu kat UPM akk ye? katne tu eh? em nk g sane laaaa. huhu. nk amek gmaba jugak kat sane~!
best2! haha ade lembu ke? adoy takot laa.

JP Nurul said...

memang dah agk citer lbs tu shoot kat cni...

memang cantik...rasa mcm nak p amik gambor gak r kat cni...
org luar boleh msk ke???

anish said...

proud to be upm's student too. hehe :)

tak penah lagi kt pokok tu. wajib pegi b4 grad! :D

kembatolo™ said...

takut lembu ke? haha

AzRin Kamaludin said...

Cauntik la UPM nie..
bile la bole dpt pegi kan..
teringgin nak shoot kat sane..
tak bole ke klu nak pegi dkt dgn pokok tue??

epol said...

nak masuk kena bayar ke ape?

bunga said...

lawa..

Arshieda Nabila said...

wah...bestnye lau dpt photosj=hoot kat sini....cmne ek???nape de yg bole msok n xbole??

bella dela rosa said...

cempaka:eh eh mane penah kena baya yangg.masuk jeee.

bella dela rosa said...

conbelly:haah dari highway da bole nampak

bella dela rosa said...

yuyu:ahaha boleh boleh uia kann banyak building cantik

bella dela rosa said...

ariema:jadi budak upm memang bestt.blaja je tak besttt

bella dela rosa said...

intan:ye kee geng geng

bella dela rosa said...

ezma:eh eh kenapa takley.die kalo lepas lembu ade pak guard jage tak bole kott.

bella dela rosa said...

roxet:huu ye kot orang kate,tak tengok cite magika.

bella dela rosa said...

aisya:haha tapak kaki farid kamil dah hilang ponnnnn

bella dela rosa said...

anon:hee upm kannn

bella dela rosa said...

oshin:haha maybe kott.tak pon nak ngorat je g makan kat situ

bella dela rosa said...

beyla:haah kat upm.kat lebuh silikon.wuuww bukan setiap masa die lepaskan lembu,de mase2 die

bella dela rosa said...

nurul:bole sajoo

bella dela rosa said...

anish:hahha pegi.kite pegi pon mase grad haha

bella dela rosa said...

kembatolo:takkan nak tgkp gmba ngan lembu skali.kang die sondol

bella dela rosa said...

azrin:bolee jee.masuk pagar die tapi time ni ade lembu so tamo la masuk.da la banyakk

bella dela rosa said...

epol:tak kene baya ponn

bella dela rosa said...

bunga:mekaseh

bella dela rosa said...

arshieda:ehh bole je masuk kat sini

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

bgus jugak view d sni. boleh photoshoot:)

kreko eremes said...

canik pokok ni.. tapi cane nak pegi sana ea? pokok ni kat bhagian mana dlm upm? besar sngt upm.. huhuhu
guide sikit leh? hehehe

Mat Tigerz said...

pokok nie area mane ek ?? UPM mane ??serdang ker ?? blh bg info x ?? :)

Mat Tigerz said...

UPM serdang ek ?? dlm UPM ker ?? blh tahu x ??

pertina said...

pokok 2 kt seri kembangan kan?? ari semalam lalu nmpk..tol x?? boleh msok kew kwasan 2..x private?