Tuesday, January 11, 2011

revenue for facebook

assalamualaikum!

betoll eh fb nak tutup da.tak best laa,takley membuang masa dengan lattop da.uhuhu.aritu presentation account my classmate ade kena wat PBL(macam problem learning),buat pasal fb,so the forecast for the revenue of fb sangat laaa banyak.!sekarang die punye revenue about rm1 billion.estimated revenue for 2015 is more than 30billion u ollss.mark zukenberger jom kawen ahaha.

see tengokk die nye revenue!estimated laa after done the reseacrh.group PBL 1 i amek ni u olls punye slide hihi.diorang nye tajuk interesting laa.ye la sebab fb kann.

actually microsoft nak beli fb tapi mark taknak.but for now microsoft has 1.6% share in fb which cost you 240,000,000 and estimated price for twitter is 250,000,000.betapa mahalnye fb.hohoho.microsoft want to buy fb at 15billion but of course was rejected.because of fb want to move alone.die nak terminate maybe sebab too much pressure pastu dengan fake fake account and report whatsoever die pon cam takde life.dari tutup baik jual kan?

see,cube compare orang datang ke fb and social network lain.beza kann.mark genius,biasa la ex-harvard kannn.kejap je naik.muda lagi dah kaya.

orang yang visit fb compare to others.banyak tak?orang cek fb dulu baru cek email ngehhh.

kalau takde facebook omg kembali ke friendster balik hihihihi.dah lame gileee tak bukak fs.!btw korang dah tengok cerita the tourist?joliee sangat cantik lam cerita tuhh.tergoda i tau.cantik kann dengan bibir die owhh.sexayyyyy.

kite da tengok kat wayang cite nih.tapi kena tengok lagi sebab kena wat esaimen.tengok la banyak banyak kali dengar ape die cakap sebab nak cari concept lam cite nih.macam belajar movie kan?tak la,ni subject behavior.so kena tengok behavior setiap watak yang boleh apply lam organization.tengok jolie cantik kann!cantik nyeeee.brad pitt da la bf i.eh tereveal pulak sape bf i kahkah.

sepah sepah.kite memang sepah sepah pon uhuhu.kebulur lunch mcd jeee.fillet o-fish dengan nugget!sian kann.majuk taknak makan kat rumah.

p/s:entry nih macam ilmiah pulak hhohohoho.takpe sekali sekala ade input berguna hihi.

p/s/s:btw dont worry,fb will not be close!till here boboi!

14 comments:

eqhaZIN said...

berhijrah ke twitter pun okeyh ;)
instead of fs, mcm berat je nnt. huhu.

tau xpe! jolei mmg sexy!
lg2 ngn cr dier jln tu. menawan!

mizz sue said...

bella..tenkiu sbb still guna header yg su buat wlupun comot2 su buat..
sedih jgk ade blogger yg xguna dah header yg su buat..huhu..tibe2 touching..
ala,tp pkir blik msing2 ade hak..huhu..pas tu su buat xcntik lgsung..hihihii
sudah2...tenkiu sekali lg..

HaKim is MiKaH said...

hahaha..bersepahnya bwh meja... :p

y u y u Z u l a i k h a said...

dahsat dahsat la fesbuk ni! heheh/.. tak la.. propaganda je ..

kembatolo™ said...

buku tu memang terbukak sepanjang mase eh? hahaha

Azzam?? said...

cik puan... berita facebook tutup tu fake jer.. =)

Carl Samsudin said...

hey mis sepah-sepah! i suke kot cite the tourist 2!

bella dela rosa said...

eqha:tak active twitter wuwuw.:(

bella dela rosa said...

mizz sue:huu mesti la gune sbb cantik laaa uhuhuhu.
tq buatkan hee

bella dela rosa said...

hakim:hihi budak rajin blajar

bella dela rosa said...

yuyu:tu la seb baek saje je die wat gempak

bella dela rosa said...

kembatolo:tak laa nak balik tutup laa

bella dela rosa said...

azzzam:baiklah.-_-

bella dela rosa said...

carl:aaaaaaaaaaaaaaaaaaa da kena cop miss sepah sepah.haha i suke cite tu sebab jolie cume die tak wat banyak action!