Tuesday, February 8, 2011

girls day out-atv!


assalamualaikum.

lepas pergi picnic dekat entry lepas kitorang gerak g maen atv pulak.sebab appointment die kol 3.oh btw kitorang beli voucher ni dekat groupsmore.i sukee gile subscribe benda benda cani sebab offer die best best.serious!yang maen atv dengan bebanyak lagi kitorang maen in one package harga die rm28 je.exact price rm50++ kott.name tempat kitorang g nih extremepd.boleh la pergi tengok blog diorang.

lepasnih diorang akan bukak track yang lagi besar yang die nye hamster ball bole golek golekk lagi jauh.lepastu dalam groupsmore tu jugak diorang ade letak offer snorkeling,kayaking,naek jetski,tangkap ikan ape tah lagi banana boat sume die offer rm50++ je okes.exact price ratus ratus jugak laa.
mule mule kitorang naek atv nih.3 round.

nak datang sini memang tak payah laa nak cecantik sume.even care cane bawak pelan cane pon still kotor.prove gile aku jadi buruk hoii da laa kotor.laa la baju kena korban naek banana boat jatuh dalam laut tu kannn.

kalau nak maen kat sini sile lah bawak baju lebih sebab memang confirm kotor.

lepastu maen benda ni satu round.ape tah name nih.
kite duk camtu pon still kotor jugak.siap kena muka lagi.

haa yang ni yang paling best laaa.memang bestt tatau nak cakap caneeeee.besttt!tapi tak best nye track die kontot jeee huhu so kejap je boleh gulingg.best laaaaaaaaaaaaaaaaa.

ingat dalam ni bersih.memang tak laa.semua kotor.mase nihh i bukan baring yee.meamng tebalek,dekat atas.nampak kepala abang tuhh,haa die dok atas tanah,i dok atas.
selebek gile rase.T__T


balek daaa.nampak je tak kotor tapi snanye kotorr hoii.geli dengan diri sendiri.kalau nak buat bbq ke apee bolee.

tapi satu jee la benda tak puas hatii.mase nak naek hamster ball tu kan tinggi,so i think biar laa kengkawan jee yang tolong angkatkan kawan.tak manis laa pulak orang lain lelaki pulak tuh pegang bontot badan sume semata nak tolong angkatkan.orang lain tak kisah kot,but i care.seb baek u tak pegang i.suami i je bolehh pegang haaaa.

maybe sekarang benda benda cani orang tak kesah kot.kolot?huuhu cukup2 laa dosa macam banyak jee pastu nak tambah dosa orang tak kenal pepegang suke hati kite membenarkan lagi.salu bile g camping mesti jee ade tolong menolong berpegangan.sebab rase cam since skolah lagi if camping jee mesti pegang.mesti abang senior tolong naek bukit la ape la.i kan mengade.kahkah.entah.tak suke.dah la tak kenal nak pegang2.lempang nak?

till here thenn byee.!eh lepas tuu kitorang g makan steamboat antarabangsa kat bangi pulakk.next entry yee uhuhuhu.

24 comments:

chairooL ruLez said...

oiii tak ajak lagi!pergfhhhhhhh

Alan said...

cambest je main keta tuh

Azzam?? said...

laahhh... hamster ball tu u kena ikat ker?? tak best... freestyle kat dalam tu arr baru arrr huru hara.. lagi best kalo dua orang =D

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

best ! hamster ball tu x pning ke ? hee

eqhaZIN said...

peh! gler best!
niey yg mcm nk pegi niey.

h f said...

hamster ball! pening tak lepas golek2? hehee

tatiana said...

beshnyee tgk..mhl x bella??

Encik Tikus said...

pehh ajak wa sekali nie.. hmmm

Bella Ayub said...

fuyoooo..best gila..teringin nak wat benda extreme2 gini.. haishhh!! jeles benar rasenye ni

bella dela rosa said...

chairool:haha rase da gtau before pegi kat entry lepas

bella dela rosa said...

alan:memang best ponnn

bella dela rosa said...

azzam:free style asek kat bawah je la camtu sbb berat haha.

bella dela rosa said...

marylyana:tak ponnn best gilleeee.mase pusing jerit2 best gileeeeeee

bella dela rosa said...

eqha:huu pegi2

bella dela rosa said...

f h:tak peningg ponn.best laaa.!

bella dela rosa said...

tatiana:mase kite g ade offer rm28 jee.cbe masuk link yang kite kasi tu tengok harga die

bella dela rosa said...

tikus:haha pegi laaa.dekat pd

bella dela rosa said...

bella:pegii la maennn.kite pon da stat sukee activity camnih

Melati said...

girls in extreme =)) i tak penah nek atv tu lagi, nmpk menarik! =))

Takpelah kan kalau dia taknak…

Mana pasangan kita?

chairooL ruLez said...

previous entry tiade pesanamn penaje la bellaaa...

isk3..

bella dela rosa said...

melati:memang best hamster ball pon best

bella dela rosa said...

chairoolpesanan penaja ape?

kaoru said...

perghhh!!!
ini lg terbaekk bella!!
mantap ahh u!

Towfeque Zaini said...

rsenye cm knl je org yg bwk atv sbh u tu..