Monday, February 7, 2011

girls day out-picnic at port dickson!

assalamualaikum.

dah makin malas pulak nak bukak belog.juge berfacebook.hohohoho.kehidupan yang nyata bersama kawan yang nyata sangat best.tapi kawan alam maya juge best ehem.this holiday is awesome sampai kan terlupa kewujudan semua ini.terlupa juge kewujudan assignment yang perlu disiapkan.

cuti dimulakan dengan berpicnic with girlfie.a planning for quite a long time jugak la since we book a place for our game after the picnic at pd.so alang2 went to pd,we decided to have a picnic.semua makanan dibawa sendiri.yay.me bawak all time favorite and experto hehe since no one at home,so tu je la yang termampu buat sendiri.

seperti biasa,biasa la janji melayu.hihi mesti lambat.sebab dah terbiasa,i pon biasa die nak lambat lambat nih.so gambarin gambarin dahulu.

waiting for abbie and na ila at kmr.

still waiting

and waiting.ehehehehe.tapi kitorang makan bekal yang dibawak hohoho.nasib baik sempat sampai pd makan kalau tak mesti da habis.

abbie and na ila da sampaiiiii.pergi isi angin kereta

waiting sampai pd.hahahaha macam setiap kali tunggu kena tangkap gambar ke bella.biasa laaaa.

waiting for nothing.memang nak makan penampau kalau tak habis habis tunggu dengan alasan nak tangkap gambar.T_T.
ye sebenarnye waiting diorang abis makan ahahahaha.boleh diterima tak?



makanan kitorang.abbie bawak mee goreng marvelous,me bawak cocktail sedap masuk bakul angkat sendiri tak caye cbe rasa.bakal suami juge suke.tetiba kannn.
masa nih memang kebulur memang kebulurr laa.i kalau tak makan boleh terketar tangan sebab lapar.


lepas da makan semua,masing masing berbincang eh nak mandi ke tak nak mandi ke tak.air laut kan sangat mengiurkan.haha.dah la bawak baju save save je.nak maen atv lagi aduss da la nanti kotor kann.last last sampai ade orang offer maen banana boat rm15 tawar punye tawar tinggal rm5 je.haa power tak power tak.lepastu pegi la tukar baju semua siap pesan awal2 taknak jatuh tau pakcik,taknak kasi die jatuhkan laa.

tau takkkkk die buat ape.kitorang da cakap awal awal da taknak jatuh taknak basah sebab tak bawak baju,die jatuhkan jugak.sedih la pakcik cani kannn pakcik buat jelitawan cam kitorang nih.lepastu dah terjatuh redha je laa maka naek la lagi sekali sampai 3 kali jatuh.tempat dalam okee kitorang demand.ahahha.sampai da tak larat da sumpah merayu taknak jatuh daa.skali mase die balik nak hantar tepi pantai die jatuhkan lagii.sedih la cani sampai hati.T__T.

oh btw kitorang g mandi kat pantai upm dekat port dickson,die before teluk kemang,takde orang siot.kitorang jee memang aman damai laa.tak payah nak mandi sebelah sebelah orang sume.nak tangkap gambar ke ape suka hati.bersih laa jugak compare to pantai sebelah huahua.tapi mase naek banana boat tu saje je soh pokcik tu bawak g pantai ramai orang sebab nak bye bye ala ala miss world sikit.kahkah.biasa laa dah kate girls hang out.do whatever you want to do.!gedik?so what?

dah habis berbasah basahan semua kitorang gerak g maen atv.sambung next time okess?till here bye!

20 comments:

chairooL ruLez said...

tak ajak pooon..nak ikuuuuuuuuuuuutttt

kaoru said...

bes3...
sbb i xpenah naik banana boat lg..
teringin amat!!

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

syiokkkkkkkkkkkkkkkk ! xpnah lg try banana boat :D

The Crow Empire said...

heheh.. pelik jgk bile tgk picture atas tu. Sejak bile Port dickson begitu indah pemandangan? Rupenye sekawan gadis melepak di sana. Patut la indah. Keh3...

(^_______^)

conbellydiobeterisme said...

picnic2 mandi2 syok

Anonymous said...

gua pnh wat research kat ctu!!! tp gua bkn student upm la brader hikhik... PD mmg kotoq =P

Anonymous said...

gua pnh wat research kat ctu!!! tp gua bkn student upm la brader hikhik... PD mmg kotoq =P

h f said...

this style looks good on u. tak semua orang boleh pull of the look :)

Melati said...

bestkan bila picnic dengan kawan2! =))

u sweeeet laa Bella!

Anonymous said...

comel tapi hot...like3

bella dela rosa said...

chairool:g la ngan kengkawan uhuhu

bella dela rosa said...

kaoru:ye kee rugi laa pat g try

bella dela rosa said...

marlyana:ye kee pegi la try

bella dela rosa said...

crow:hahaha baeklah.-___-

bella dela rosa said...

conbelly:heee memang best

bella dela rosa said...

anon:haha yeee ke.kotor kann tapi kat situ tak koto snaat

bella dela rosa said...

h f:omg da rase cam makcik da uhuhu

bella dela rosa said...

melati:bestt sangat.owww tq dear.;)

bella dela rosa said...

anon:camne tu?

aqnsz said...

woww~~
BEST nya~~
ni yg nak p-gi jugak ni~~
wish U slm suai kenai neyh~~