Monday, March 21, 2011

bayou,alamanda dan kek comel untuk kahwin!


comel tak cerita nih.comel kannn.tak sabar nak tengok.taktau biler keluar.coming soon.

assalamualaikum.

eh korang ade masalah tak nak upload gambar kat fb?at first i thought it was my lappy,so i tried upload using my pc.still din work.own conclusion it was my connection problem even though rasenye mom subscribe among the fastest connection.but then status popup among friends having same prob.ade pulak cakap pasal tsunami kat japan effect fb.ye eh?bukak benda lain laju kotttt.!

oke dah.lepas bayar fees dekat gsm then kitorang(me and illy) pergi alamanda for a movie yawww.127 hours.yang cerita die suke pergi panjat panjat gunung then suddenly die jatuh dicelah dinding gunung.dan pulakkkk die nye tangan terkapit diecelah batu.kesian.base on true story ye.
see tangan kanan die tersepit kat batu.at last die patahkan tangan die.T_T.



before g tengok movie g makan dulu.dekat bayou,alamanda.pernah pergi makan dulu kat sini tapi carik balik tak jumpe pulak.


illy sedang menunjukkan rekaan pakaian pengantinnya kepada saya.hihihi.tapi macam aku je excited telebey.suke la kawan gembira.suke benda cantik.baju tu cantikkk so i sukee.teehee

still duduk spot yang same jugak masa makan dengan yana dulu.haaaa da jumpe entry kedai nih!teehee yeah it was really an ugly day for me.

hot pink braces.likeee to the max.

illy cacatttttt.i pon.T_T

arini kite makan nasi ye kekawan.set lunch ayam masak kicap.sedapp.come with delicious soup of the day.soup die sedappp walaupun name nak over je waiter tu gtau.cant remember the name.too exclusive to memorize haha.rm8.50

illy's dish.emmm ayam die tak berapa since macam die masuk kan je and illy cakap die tak potong kekecik.this is ayam paprik.rm8.50


lepastu kitorang jalan jalan terjumpe ade food exhixibition.excited.hihi.cakes from sugarflour.i rase dah berapa kali amik die nye pamphlete package class but till now tak register lagi haha.soon soon.:)

oloh oloh comelnye alahai duduk sandar sandar ye.

aku rasa macam tak berbaloi je beli ni tuk baby.padahal bukan baby tau pon makan ke rasa ke tengok cantik ke tak ke.mak mak je yang over tau.

kelakar doh kek ni chef buat.breast tak same camne nih camne nihhhhh.isk.


ni pon comellllllll.

ni creative.kalau nak creative lagi buat kek kotak nih biar boleh bukak tutup dalam tu taruk duit hantaran wahhhhhh.takpayah susah susah nak asingkan kek ngan duit.2 in 1.

yours truly.tengok kite nye jam comel takk.


amik kau.sebab fb takley taruk gambar haaaa blog taruk bebanyak.padahal kalau boleh taruk kat fb pon gambar same banyak jee kan bella.end of the day.sangat suke.


28 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

Alamakkk! comel nya kek kek tu !^

storyfromme said...

takut nak tengok cite 127 hours tu sebab ngeri nak tengok die potong tangan.

EzSyA said...

comelnye kek!same mcm you comel jugak :)


^SyASyA SaNi^

Mila Ahmad said...

cik bella memg skank nie ade mslh ckit bila nk upload gambar bukn fb jerk kdg2 loading Blog pown sme!

Faa Eryna said...

kek comel sangat, rasa macam tak payah makan, simpan buat frame ;)

Einaz Shah Rizal Thomas said...

laparnyer tengok makanan :))

Cacha said...

huhu kelakar boob sebelah besar sebelah kecik. ~
anyway, im your new reader!

Izatie said...

Cake dengan tuan blog sama sama comel :) Hihi.

Arshieda Nabila said...

comelnye kek2 itu!!!;-))))

Cikaro Awe said...

comel la..just like you...i like it...gonna like it forever and ever..chilling time...=))))

eesyaheera said...

kek comel tapi mesti mahal T__T

Mira Amirudin said...

nice cake!

a said...

alaaaa silicon dia tjatuh la sbb tu bsar sblh

bella dela rosa said...

yuyu:comel sangat sayang nak makan

bella dela rosa said...

story:stiap kali nak patahkan memang tutup mate la takut

bella dela rosa said...

ezsya:kek boleh makan, i tak;p

bella dela rosa said...

mila:tapi kite upload kat blog laju gile

bella dela rosa said...

faa:ahaha jangan nanti semut makan kang

bella dela rosa said...

einaz:hee g g makan

bella dela rosa said...

cacha:chef salah atur.wuwu welcome to my blog!

bella dela rosa said...

izatie:tapi kek manis,i tak kot.T_T

bella dela rosa said...

arshieda:comel kannn

bella dela rosa said...

cikaro:kek kek tu mmg cmel.;o

bella dela rosa said...

eesyaheera:takpeee.tuk kawen mahal2

bella dela rosa said...

mira:heee.;)

bella dela rosa said...

a:haahaha ye la kot

aiman said...

jam tu comel........ style..

Cikaro Awe said...

=D