Wednesday, March 23, 2011

pre birthday celebration and free facial voucher worth 1k!

assalamualaikum.

khamis yang lepas bangun pepagi gigih ni nak pergi upm siap soh cik bebell belikan nasi lemak daun pisang.teringin punye pasal.so haritu i got a call from f*****(facial nye tempat),ask me to go for their interview.received bunch of their smses ask me to come,at last they call.memang malas la nak pergi sebab i know diorang mesti soh buat facial diorang lagi.zz which i dont want laa.but at the end of conversation they said that they will provide goodie bag which are full facial treatment worth rm1k.so i decide to come tehee.

welcoming tea.like i expected they persuade me to subscribe.nasib baik hati kental.sebab memang taknak!sebenarnye tempat facial ni agak memaksa jugak la even die kate die tak paksa.i mean gile punye paksa.pujuk secara paksa.that is why i blank the name.

familiar tak gambar?i pernah pergi facial ni dulu.kalau rajin pergi laaa bace balik uhuhu.

almost 3hours jugak la dekat situ diorang memujuk semua.hati kental i memang taknak.i cakap taknak baru die kate ok tau.luckily they still give us the voucher worth 1k.so i decide not to come back uhuhu.i think bole pass around to others kot.later on i bace term and condition,if boleh i buat give away je uhuhu.

nasib baik pagi tu dah makan nasi lemak dekat bilik bebell.so before pergi tengok movie pergi makan kat breadstory since mines ade birthday bash for march babies.sape lahir bulan march boleh pergi redeem tapi redemption period da habis la or now.
ha ni cake die.kecik je.hoi rugi laa bankrupt mines nak provide cake besar2.semua beratur panjang camtu.the cake sedap sangatttt.

can u see beautiful girl in the mirror.not me la of course.the small one with black and white shawl.shes pretty.at one time im looking at her,shes kissing with her bf omg.i dont know if it is real kissing or just stand to close with her bf mouth.takkan nak tengok lame lame pulak.so i assume shes not malaysian since her bf looks like from iran.oh whatever but still u don have to do that in front of the public.i bumped with the couple again and i think shes malaysian bcoz of she recognize linda jasmine.linda jasmine tengah jalan mase tu.so this girl pandang banyak kali even though her bf tak kenal pon.ok kenapa nak cerita pasal orang panjang2 eh.ok dah.




lepas dah habis movie.so balik upm nak pick up the other 2 girls.before hantar nadia balik pergi makan dulu hoyeah.so i bawak diorang makan dekat padang golf upm.hello UPMians, if u bored with all the college cafe,admin,putra,faculty's cafe,padang whatsoever u can come here baby.tapi bukak sampai petang je rasanye.the food way BETTER than padang.sedappp and berbaloi la.


walaupun tak la secantik and segah restaurant kat padang golf tempat lain(hello ni dalam upm je).tapi makanan die sedappp.


kitorang pesan 4 lauk je sebenarnya.telur bungkus,sup campur,cendawan goreng,and daging black pepper and we got the kangkung goreng belacan for free!setelah dipujuk.gile tak malu.haha sebab die salah buat so siapa nak makan kann,kitorang je yang ada kat situ.harharhar.excited dapat makanan free.yuhuu.


so itu je lah kot for this post.i siapkan entry every weekend so semua nye memang auto publish.kalau masa tu memang ade macam salah la uhuhu.till here bye semua!

7 comments:

aisya sakaria said...

sedapnya nasi lemak daun pisanggggggg!!

momochan said...

eee nasi lemak sambal dlm daun pisang my fav! xsngka still ada lagi skrang ek?teringin sangat.sob sob..

ohh i went to UPM on11th march.sbb nk tgk pidato antarabngsa punya psl.kat upm tu kitaorg stay kat kolej kedua pa ntah nama lupa da..
UPM besarrrr~ada marrybrown tu perghh mmg xthan la.tp xsmpat nk pusing2 sbb kne balik da keesokan harinya.HUHU

storyfromme said...

sedapnye makanan tu :)

aiman said...

kecur pulak mulut ni. nak makan sume gambr yg ade tu. br balik keje ni.lapar lapar lapar.

eesyaheera said...

blog u hari2 update pasal makanan. lapar :(

i berusaha nak zoom gambar perempuan cantik tu. haha

Señorita Layla Zahara said...

suka blog u..
mostly psl mknan.
hee :)

do check myblog klu sudi ye :)

Alan said...

awak suka makan erkk ^_^"