Monday, March 14, 2011

celmonze paris




assalamualaikum.

orang tanye tak bahaya ke tukar tukar tempat facial.entahla.oke je selama ni huhu.i never stick for one.im not loyal,sorry.depends on the money la jugak.tak suke subscribe nanti treatment die same je so boring.hihi.so this time i went to celmonze paris.IOI boulevard.loveee this place.lovee the treatment.lovee the therapist.die punye beautician pon best.sangat relax.sangat sejuk.overall best la but not the best among yang i pernah pergi.because of she din remove my blackhead/whitehead well.

so this time i go for white spa facial treatment,cold complex therapy,and eye treatment.kenapa suke sangat tempat ni because the treatment is cold.tau tak betapa sedapnye rasa kalau muke sejuk je.lepastu tido pulak dalam comforter haishh.


i prefer cold dari stim yang panas tu because of usually our skin maybe quite sensitive to accept new product attached,like mine my skin will get poignant during the first 5minute of the treatment.macam tak tahan laa with additional of warm heat pulak kann lagi la tambah pedih.so bile cold je apply for open pores whatsoever rase best la.walaupun mase buang blackhead boleh bikin nangis tapi after that oke je.

ni die nye katil.comforter die sedap gile.

oh ye and the product use are all from plant.receptionist die cakap la.tak terlalu banyak chemical.haah betul kot sebab tak pedih sangat mase die buat treatment.:)so suggested.!and lelaki pon boleh pergi buat kat sini but still the therapist is a girl.

lepastu pergi berjalan jalan jumpe kedai kek sangat comel.comel macam dekat dalam tadika.and the cakes also comel comel semuanya.oh kedai ni jual kek jelly .jejelly tau tak jelly.haa cake die bukan cake macam cake tu,cake die buat dari jelly.nih website die.QJelly.walaupun macam kedai untuk kanak2 bawah umur aku peduli ape.masuk je.wuwuwu.sedap tak sedap taktau la pulak.nanti akan merasa.

comel tak kedai dia.macam dalam kindergarten.

see siap ade princess carriage lagi.ni muke baru lepas facial.merah2 tu sume dipicit tanpa belas kasihan.suci semuanya.

cake princess blakang tu tipu je tapi kalau nak transfer into cake jelly harga die about rm250.macam kanak2 sangat tak kalau nak request cake tu?kahkah.oke tak.makin besar saya nak cake yang makin kecik je.satu cuppies kecik pon oke dah by.pastu ade lilin satu.:)


bulan 3 mesti akan jadi bulan termiskin sebab semua kawan kawan pon RAMAI gile bulan 3.kalau kenal kawan baru tanye birthday mesti dalam hati jangan lah bulan 3.T__T.i ade pergi exhibition kat alamanda from sugarflour wahhh cake die sangat cantikkk.next time la okess.till here bye!


12 comments:

Mira Amirudin said...

akhirnya bella kembali!hehe
happy dpt bce entri bella.;)
Oo...best sgt ea tmpat fcial treatment yg baru bella gi ni? tgk pun mcm best..thx for ur suggestion.. ;)
yummy2,cake tu sume comel-comel!klu beli mmg xsggup nak mkn la jwbnye...huhu

Alan said...

hyeee jejalan sini ^_^"

KAMIHIDUP said...

mmg cm tadika kedai to, heee. :)

~Dilazul~ said...

bella, treatment dkt celmonze paris tu mahal x??

Arshieda Nabila said...

bella...facial treatment ni kat area mane eh??
mahal x???huhuh

storyfromme said...

patot la muke bella flawless je.slalu wat traetment,pandai jaga.muka saya da terok da sebab tak pandai jaga :(

bella dela rosa said...

mira:huhu da bosan dengan blog!haah cantik tapi tak berapa nak sedap

bella dela rosa said...

kamihidup:haah macam tadika

bella dela rosa said...

dilazul:wuwuw mase kite wat tu ade promo.da habis da.kalo sume yang kite wat tu harga rm3++

bella dela rosa said...

arshieda:kat puchong ioi,kite wat mase die ade promo.kalo actual rm3++

bella dela rosa said...

story:muke kite tak flawless sangat ponnn tapi best wat treatment,.

~Dilazul~ said...

heee.owh yeke.dah habis promo.xpe2.klu ade promo lg kite nak try jgk.heee.btw,tq :P