Friday, March 18, 2011

Show Me Your BFF Contest


assalamualaikum

dijemput oleh tuan punye blog untuk menjoin contest beliau.:)

BFF contest.hadiahnye ialah dress and shawl yawwwww.oleh kerana terasa diri takde shawl.T__T.serious macam takde.pergi mane tah.asyik pakai tudung same je.kesian.


boleh pergi blog cik nurul ye untuk keterangan lanjut.nurulbadiah.



ini adalah gambar yang dipertaruhkan.credit to mr carl.

so kena explain sikit.

dear sayangku nurulbadiah lai yang cantik lagi gebu,
i rasa u pon tahu pasal minah lagi sorang dalam gambar ni sebab rasanya kalau kira banyak je gambar die dalam blog ni.mencapap biasa la.eh tak.isk kalau cerita pasal die rasanye tak boleh kot sebab panjang sangat.permulaan perkenalan akhirnya menjadi rapat adalah disebabkan macam banyak benda yang sama.tiru i mungkin.-_-".macam seorang bff yang kejam pulak.same same budak lompat.same same pakai eyeliner masa orientasi.orang lain sume sempoi kitorang memang tettt.senang cerita banyak coincidence yang same.beg nak same.baju nak sama.kasut nak sama.ape lagi same.orang cakap muke kitorang same.entahla i rasa kalau jadi bff and salu kesana kemari bersama mesti orang cakap lebih kurang.terpulang pandangan masing2.


okeh dah.nak tag

abbie
nadia
amal baharudin
sesape nak join jom a jom a


itu sajo.jawab tau korangggg.bye!

14 comments:

storyfromme said...

good luck ye dear :)

sarah mohamad said...

dua2 sama cantik. dua2 sama flawless. jeles! hihih

KAMIHIDUP said...

dah agak mesti picture to yg dipertaruhkan. gd lck. :)

Izatie said...

Comel gila you dgn bestfriend you! :))

Nanie Hussin said...

yey! sis pun join jugak..hehe.suka2. good luck bella cantik manis ;)

Carl Samsudin said...

tak menang tak tahu lah!

bella dela rosa said...

story:hee thankie

bella dela rosa said...

sarah:haha mekasehh takde la flawless sangat

bella dela rosa said...

kamihidup:taktau nak kasi yang mane.huhu

bella dela rosa said...

izatie:hihih mekaseh darl!

bella dela rosa said...

nanie:hihi ye keee!wahh ramainye.gudluck to u sis kebabom

bella dela rosa said...

carl:tak menang u lahh punye gambar ni tak ong ahaahaha

Nurulbadiah Lai said...

syg..what can i say..

so lovely..

wish u best of luck dear


done check ur entry
:)

thanks taw join

bella dela rosa said...

welcom yang