Thursday, April 14, 2011

crispy mines,ugly face of me.!

assalamualaikum.

ini mungkin akan mengubah persepsi anda yang selalu kate i perasan cantik kann.i memang tak pon.camne nak perasan cantik.masalahnye ade ke orang kate kau perasan bella.oke tak,tak baik menuduh.i know im not that cantik yang can be called as cantik but im grateful.thank you yaAllah.Allah ciptakan semua hambanya indah kan.so i cantik la jugak kann kann.tak.oke fine.tak baik cakap ciptaan Allah tak cantik.ahaha.

after beli tiket wayang kan kalau kat mines kan korang perasan tak ade kedai runcit sebelah pizza hut tu kan(untuk sesiapa salu g mines la),skang dah takde kedai tu da.ade kedai makan yummeh!iaitu crispy hehe.lepakin situ sementara tunggu movie selama sejam.sebab kedai die comelll gile.tapi bukan la cafe yang banyak makanan,it just small kiosk je la.ade ayam goreng yang perencah tu,popcorn ayam and noodles shitake and potato yang putar putar tu.tu je menu die.


btw,kitorang keluar berdua tengok cerita sucker punch.huu boleh laaa since dah takde cerita dah nak tengok mase tu.and i only love the parts bile die dalam hospital gile tu.masa die lawan2 even though i suke cerita lawan2 tapi cite lawan2 die tak best sebab takde laki hensem,boleh takkkkk??
still behave.

lepastu macam dah bosan buat muke cover yang fake.ini lah yang original nye ahaha.i banyak gile muka hodoh iskk.i sendiri tengok pon memang ya Allah hodoh gile pompuan nih.tuk simpanan sendiri je laa.sebab i tell you memang hodoh.ni sikit je,takut nak taruk bebanyak.T_T.

kalau korang rasa ni ugly gile,ade yang lagi ugly.dengan gigi besi lagi.ni buat rasa nak jeles ngan pompuan cantik nihh.

mungkin perlu kembali kepada perangai asal yang ayu lagi lembut.eceh.masalahnye lembut ke bella.boleh la sikit.hihihi sore cam doremon kire lembut la tu kan,ke katun?cube imagine katun yang cakap banyak tak benti,tu sebijik nabeela riduan tuh.sile imagine.

you dont have to be beautiful in front of everyone.just be pretty in front of your love one.you'll be happy if he see you as the most beautiful girl in his heart.;)as i see my love one as the most handsome guy in my heart.olololo.


25 comments:

Alan said...

buat muka macam manapun tetap sweet ^_^"

nikaviolet said...

bella wat muke buruk pown tetap cantik jugak larh...hehe

nuyuEna said...

hohoho..rindu lak kat mines...:)
dan rindu dkat dak2 CumIN

Nurulbadiah Lai said...

yank..itu bukan ugly..
itu cuteeeeeeee giler kot..

Izzati Mustaza said...

natural beauty lah u ni :)

CikHaniBhulat said...

sgt seronok kan cte suker punch..kankanakan....hehe..comel je u with ur??? sis or friend??muka lebih kurang...

sarah mohamad said...

best tak sucker punch tuu?

KAMIHIDUP said...

wahaaaa.

Azzam?? said...

takde lah ugly mana... -_-

do a better job next time ye? =p

sue. said...

syg..both of u looks so beautiful.....ouh.....**hati tertawan *_*

EZAN IDMA said...

betol. cantik. semua ciptaan allah cantik. Dan paling cantik adalah hati yg bersih :)

Nadia Khan. said...

u always cantik :)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hee. buat muke huduh pun cantik lg :D

btw, eh sis pakai braces ke? nape mcm xpnah pasan eh b4 this? hee. gang la kite ! braces girl. yeehaaa ! =p

bella dela rosa said...

alan:sweet apenye camtu.T_T

bella dela rosa said...

nikavioleT:iskkkk.tak la siss

bella dela rosa said...

nuyuena:sile2 singgah menyinggah

bella dela rosa said...

nurulbadiah:yayangg cute ape camtuuu isk

bella dela rosa said...

izzati:mekaseh dear tapi kalau depan2 lain kott

bella dela rosa said...

cikhani:tak yang.shes my fren

bella dela rosa said...

sarah:boleh laa cite lawan2

bella dela rosa said...

kamihidup:ape wahhaa

bella dela rosa said...

azzam:haha nanti taruk buruk gile sume tekejut kang

bella dela rosa said...

sue:hati nak tertawan kat u jugak la boleh?

bella dela rosa said...

ezan:indeed!

bella dela rosa said...

nadia:i mase tido buruk yangg