Tuesday, April 26, 2011

kimin birthday celebration in memory

assalamualaikum.

entry mengimbau masa lampau.lampau la sangat,lempang nak?mengimbau kenangan dizaman degree sebagai chemist.baru sedar dah tua rupanya.T__T.masa degree i amik course kimia industri.sekarang da change course amik MBA yang hihi sukee.

btw excoursemate ingat lagi tak malam kite celebrate birthday yana ngan zani.hahaha memang malam tu macam meroyan semua orang.dengan air busuk giler nye.dengan lari2 amik kek bukan makan tapi g calit muke orang.lepastu baling2 tepung sampai pepedih mata.T__T.kena jerit dari atas sebab orang nak stadi.lari satu blok sebab taknak kena baling tepung/cake.kahkah memang gelak je masa tu.

i sampai pergi tukar baju pinjam baju cousin sebab masa tu pakai baju ape tah,kalau rosak menangis nanti.dah la lepastu nak balik rumah,minggu tu tak bawak keta soh bapak i amek dengan busuk nye selamber je balik.nasib baik encik bapa masih mengenali anaknye.-_-'.nasib baik juga beliau tak soh dalam bonet sebab memang dari atas sampai bawak busuk ya ampun tatau nak cakap cane.

banyak giler gambar.harap anda semua terhibur.mungkin la kot korang tak kenal i mane.tskk.da tak nampak rope da.kesian.takpe asalkan haritu best gilerrr!kesian kat birthday girls.hikhikhik.

ni cake nye.banyak gile lilin sukeeee.ke lilin ni yang kite kasi tu eh?asal telebey2 pulak lilin die.

suke gambar nih.setting baikk.senyum lagi lepastu ahahahh terus bangun dua dua.ni konon baru nak kasi cake la nak soh tiup.

air bancuhan oleh nawa. kite g makan bilik die,tak habis nasi2 masukkan sekali dalam nih.memang dengan air yang kite tak habis pon masukkan sekali.sorry,kite rasa kite makan nasi lemak kot?ngehngehngeh.nawa kate takpe masukkan jee.taktau la makanan sape lagi die masukkan.

haa amek nawar.tepek sekali kat muke.

kenapa tharwati tak comot ponn.tak adil!

dah penat2 lari duduk kejap makan cake dengan roti john
rambut ana pon dah macam beruban dah.tskk.


birthday pon dah sedih nak nagis kena baling tepung.huhuhuhu.


makcik terpaksa pegang cake dengan air basuhan.kecian makcik.
semua orang pon nampak cantik di touch up MUA professional.

memang masa tangkap gambar memang busuk gile sebab tu natul cam nak temuntah haha.

walaupun busuk tapi tetap duduk rapat2.T__T.

akhirnya semua berbaik semula.

tapi busuk tetap busuk.nawar overrr bebtol nak muntah ke hapee.

akhir kata.dari kami salam perantauan kimin girls.

tahun nih buah2 hati kenapa tak celebrate birthday i.kejam.T_______T.ok bye!:)

lepasnih banyak entry flashback sebab rinduuuu.

8 comments:

KAMIHIDUP said...

KAMI betul-betul tak faham kenapa sambut besday mesti nak kena baling tepung? budaya barat.

Miss Emmi said...

http://emmiliciousboutique.blogspot.com/

Jamban Comel said...

bessday prank paing best hehe

Mira Amirudin said...

cool!!syok kena kan orang...! ;)

bella dela rosa said...

kamihidup:are u sure budaya barat?

bella dela rosa said...

emmi::))) hee

bella dela rosa said...

jamban:haha kannn

bella dela rosa said...

mira:syokk tapi kalo diri sniri kena menangiss