Wednesday, April 27, 2011

strangers-friend-lover-and strangers,again

assalamualaikum.

banyak giler videoooooo.hihi.relationship might be happen like this.in the first video.i love the 2nd and 3rd stage!but me in the 4th stage?hee tak tak.u know it sooo excited tau mase 2nd stage or else can be called as angau.haha.tido tibe2 senyum.senyum with no reason.dapat msg lompat2.stalk pasal orang tu semua.well u know dunia hanya ada die.pagi2 dah terbayang muka die.-_-".3rd stage i can classify as saat bahagia.enjoying every second together.sweet.tapi bile da ke 4th stage emm.bile dah terlalu selesa,we tend to not appreciate each other.bile kite dah terlalu berkira akan mula benci.tapi kite lupe yang die pernah menjadi seseorang dalam hidup kite.




oke kite change tu malay punye lagu2 pulak.haha. it always goes like this.

it start from always there whenever u need.apart from kekasih gelap tu u change tu kekasih cerah ke or something yang jadi penghalang(hobi yang gile seperti main golf ke,gile motor ke).romantik kann.suke lagu ni,die macam whatever it is the guy still there for her whenever she need.die cube sebaik boleh nak bahagiakan.


and then will adore.hoping that she will be yours.and start give sweet promise which a girl will die for.


and when she accept.why u just dont want to appreciate her when she is always there FOR YOU?why u dont want to listen.and why only now u regret.its too late for u,sorry.she try to make u happy,she try to cheer you up,she try to make anything that can make u just HAPPY.but u ignore.


bila semua benda jadi,cinta pon dah jadi tak bermakna.semua kenangan indah hancur,just like that.:'(.mati.


and will missing each other,until?i donno when.


well,not all the things that we expect happen like what we want.appreciate people around you,takde benda yang datang 2kali melainkan dah ditakdirkan.parents hanya sekali sahaja hidup,keluarga hanya ada 1.hargai lah yang mana ada.mungkin yang ada sekarang tak sama dengan yang akan datang.


mungkin apa yang depan mata boleh buat kite bahagia.;)biarlah yang terindah je dalam hidup.sukee,ape yang penting ialah menghargai.hargai orang disekeliling anda macam die akan mati esoknya.wahh touching tibe2.i selalu amalkan,sebelum tidur maafkan and mintak maaf kalau ada buat salah.kite taktau bile kite akan mati dan bile orang yang kite sayang akan mati.nak hidup dengan rasa bersalah ke?spread this to your lovess.


applicable only to married couple.kang menggalakkan orang becinta dosa pulak.huhu.hargai orang sekeliling oke?trust me,mereka sangat berharga pada anda walaupun tak berharga pada mata orang lain.tak kisah keluarga atau kawan2 semuanya berharga.peluang tak datang berkali2.indahnya dunia kalau semua orang saling menghargai.kan?hargai selagi mereka masih ada didepan mata.

tapi kite selalunya baru nak hargai bile benda/orang tu dah tiada/tak dapat.emm.;(

listen to every song.!paksaan huhu.

till here,bye.

17 comments:

izwanie azieda said...

pandai you susun lagu2 ni jadi satu story. best ^_^

Jamban Comel said...

love = complicated.

pandai gune video ikut turutan ,nicess :D

isma said...

suke la.. best je. mcam berkaitan je susunan lagu

Ayeem Jemain said...

hehe musical entry

♥ eyka elisha ♥ said...

huhu~besh2!lagu sume layan2.thumbs up dear ^^

KAMIHIDUP said...

jemputan khas untuk anda dari KAMI. jom join teka-teki. :)

http://www.kamihidup.com/2011/04/teka-teki-rm10.html

wildani widane said...

best susunan... dlu penah gak buat entry macam ni untuk seseorang yang tgh kecewa nak kasi dia baca... now dah delete sbb dia dah happy... entry macam ni best sbb berlainan cara penyampaiannya... 4 bintang... :D

bella dela rosa said...

izwanie:huu sebab suke sume lagu nihh.;)

bella dela rosa said...

jamban:if the person who in love make it complicated,otherwise not.;)

bella dela rosa said...

isma:huu memang susun tuk berkaitan

bella dela rosa said...

ayeem:uhuhu yup2

bella dela rosa said...

eyka:tq dearr.;)

bella dela rosa said...

wildani:yupp sbab kalo kite menghayati ill give big impact rather than susun ayat panjang2.;)

Nazneen Najib said...

syg, i love this. so true okay! i rasa you faham kenapa kan. :")

Mira Amirudin said...

conclusion,appreciate people around u..dlm ramai2 tu,ada sorang sbnarnya yg terbaek utk kite tanpa kte sedar..^_^
by the way,entri ni terbaekkk ;)

bella dela rosa said...

nazneen:yeahh i guess tau kot from ur entry.strong oke heart?;).setiap benda ade hikmah.

bella dela rosa said...

mira:yess.hargai la bila dia masih ade.