Thursday, April 28, 2011

menang contest yayyy

assalamualaikum.

okeh gile lambat baru nak buat entry padahal semua dah wish congrats.kite kan ade masuk contest bff kann da lame daaa.kat sini.sebab nye senang je kasi gambar satu.hee ni kali ke3 kot masuk contest dekat blog.first masa graduation contest menang no 1 yay.2nd tak menang sob.3rd menang no 3,fourth menang no 1 yay.alaa biasa la contest ade menang ade kalah.tapi sume contest i masuk sume hantar gambar je,senang hiks.and satu contest review.

contest bff ni i menang hihihihihi.padahal orang lain yang tangkap gambar tskk.ni die nye top 12. tak expect pon since almaklumlah cepat hilang ingatan dah lupe masuk contest.lepastu tetiba ade pengumuman pasal contest tu.esoknye umumkan pemenang mase birthday i pulak tuhhh.konon macam hadiah birthday la jugak.alhamdulillah.suke sebab dapat baju.lepastu dah la baru beli baju online banyak.pastu dapat baju lagi.excited.mesti ibu tesayang suruh buang semua baju yang lame.T__T

ni gambar i kasi.comel tak besi?


contest 3 pulak i menang no 3 which is review untuk kakak atiqah adnan.ni pon announce a day before birthday tapi tak perasan.T________T.tq kakak!

being featured in ayeem ayam's blog.cantik ke i??cantik tu subjective,memang.mungkin dimata orang lain i biasa je.bersyukur.cube bayangkan Allah tak kasi kite hidung,bibir cacat sebelah camne?so bersyukur,bile2 Allah boleh tarik kecantikan yang kite ade.tapi bagi i la,it is not just about physical,yang penting hati dan akhlak.well if that is put into consideration,im maybe not one of them,yet.tapi kalau orang pandang i as baiknya perempuan ni,macam it will reflect ur face.bila hati cantik,muka pon cantik.kan?marilah mencantikkan hati.but i cant denied all girls that being featured semuanya cantik2.termasuklah lagi awek comel.dan termasuklah semua gadis yang bukan dalam senarai pon.alaa bukan semua yang disenaraikan cantik pada pandangan korang kan.semua perempuan itu cantik jika hatinya juga cantik.

and tq aisyah yusof sebab selalu mengunjung.hihi die tak gtau pon die featured,i cek referral.btw ni projek by blogger jugak.boleh beramai2 join.apesal semua orang pon kau nak link bella.-___-'.

ok bye!


18 comments:

arxar said...

waaa congrates yayang!
cepat kongsi hadiah! :)

Nurulbadiah Lai said...

owhhh congrat dear...
u deserved it..
and my bf tengok ur pic dah pick awal2..ckp cntik hehehe

btw..

ur hadiah..
so i jnji dengan u at least end of this week kan..
so..
sunday ni holiday..
monday i will post kat u..
make sure again ur adress k..
PM ME KT FB..
TAKOOT TERSALAH

cik ina said...

tahniah kak! yayy. hihi

KAMIHIDUP said...

wah, menang? tahniah.

CikHaniBhulat said...

congrate =)

Nana Farhana said...

beshnya mnang..taniah2!;)

Mira Amirudin said...

kte dah lme pasan kat blog sis atiqah yang sis bella wng 1st prize..cgrats ;)
kecantikan memang subjektif..ape2 pun sis tetap cantikkk ;)

Fadhil said...

congratulation..best plak tgk cik bella dpt menang mcm2 nih..ahhha...sharela skit adiah tu ye nnt...

bella dela rosa said...

arxar:wahh boleh yang jom jom sharingg

bella dela rosa said...

nurul:oke sayang,tak kesah bile2,ill wait dengan tak sabarnye uhuhu..
same je yang hee sure tapi nnti i kasi confirmation okeh

bella dela rosa said...

cik ina:yayy mekasih

bella dela rosa said...

kamihidup:tak la kalah uhuh.mekaseh

bella dela rosa said...

hanibulat:time kasehhh

bella dela rosa said...

nana:mekashe yangg

Ayeem Jemain said...

tu la, 1st day diumumkan i da tau korang menang. tp korang selambe je. tak perasan lah tu.

and i pon tak perasan nama i naik kat sini hahaha. yela, just share blogger yang cantik di mata i. kalau org lain nak listkan blogger cantik di mata diorang pon boleh. just sharing. but kategori tu mmg just for cantik rupa. nak kenal cantik hati susah. setahun pon tak cukop. ;)

bella dela rosa said...

haha sebab dat day my birthday huhu.so busy satu hari ecewahh.

Erie Yohoho said...

Pergh. cool gila gigi besi. serius. aku tak tipu bella.

bella dela rosa said...

erie:oke erieeee.nanti aku da bukak aku tangkap gambar bebanyak tnjk kat ko