Saturday, December 24, 2011

happy saturday!


 Assalamualaikum!

 Hello girls, first of all i would like to say truly sincerely sorry for those who commented my previous previous post but im not able to reply it, yet.Well, next week will be my final examination for the 3rd semester and will start back after 2weeks of break and continue with my final year hoyeahh. We have no study week fyi, and just finished my last class yesterday and 2 more project yet to be submitted, hehe. This semester was so hilarious, I even cant catch some of the syllabus. Poor poor, and of course will effect my grade.:(. Takpelah, redha, my own fault.

But, i managed to have a date with these girls, will update about this soon right after I finish my last paper which is on saturday, and my exam will take only one week with non stop paper, like everyday kot, tq gsm.T__T. I did not started anything yet ehemm. Hello bella wake up wake up. Btw, these pictures were taken at Alexis, the garden, and we pay a visit here just to taste their pavlova and tettt please dont go, the pavlova is not nice at all and even the waiter jeling2 us bukan nak mengorat tapi nak halau keluar, so bad. Please google and you can find many "rahsia" about this restaurant.














 
see, memang tak sedap lansung.DEFINITELY WILL NOT COME BACK, FOR SURE!
dah la RM15 puihhh per slice.





malu gile tadi terpost dekat girlsloveshop punye blog wahahhaa.oke lah bye, sekarang dah start gila.

14 comments:

Asyiqin Haulisah said...

fotogenik. buat muka weird pun still comel kak. :)

Miss Ff said...

Ye ke x sedap huhu.... Sy penah try pavlova kat Serai@Empire, RM 15 jgk. Not bad~

nawariah :) said...

mcm mcm muka ada, :)

LittleGurl said...

wahhhh sedapnyee kek itu!!!! saye mau saye mau! ;D

AmirahSM said...

hahahha.. xgile sbb dgn kawan2 lg kak! =) hahha, kim slm kt azar

Sara Ali said...

seperti biasa..
pic anda semuanya pasti menarik..
mybe sbb orgnya cantik kot..

=)

Mira Amirudin said...

all the best for your final exam sis :) will be wait for next post! :)

Mr feckry said...

memang jelas nampak kegilaan tu

atiqah said...

rm15 per slice.Elok bella je pegi bake sendiri lebih berbaloi kann...

Anonymous said...

Bersyukor la dpt jugak makan cake.hahha.sy langsung kek pon x makan.

cimOt said...

serius aku suke giler pic camni..jom laaa join contest aku..pertaruhkan laaa pic ni!!siyes aku suke!!mana tau boleh menang ke..

ilyashasni said...

Gila2 pon tetap maintain cun..

bella dela rosa said...

asyiqin:wuwuwuuwuwuwuw sebab tengok muka sniri kat webcam sebab tu boleh cover lagi

miss:tak sedapppp, yeah i penah try dekat serai, that one is the best

nawaria::)

little:sedpp, g try kat serai k

amirah:oke sayang, kawan azar ehh?

sara:sob sobb sebab saya dikelinlingi orang cantik kot

mira:aww tq sayang, da abis exam yayy

atiqah:haaah pastu boleh dapat one cake lagii

hamzah ian said...

alololo.. comey semuanya.

ace kenalkan kat aku sorang.. hehe