Tuesday, February 21, 2012

Bumbu Bali @ Bandar Puteri Puchong

Assalamualaikum

Its not that this restaurant wasnt good, but I am seriously do not suggest muslim friends to eat here unless if you dont mind to eat surrounded with statue and alcohol, then i rest my case. The foods are awesome and the service was good and they said the food is halal and I can see many malays eat there. What bring me here was, I read a lot of review and pictures posted by my friends about bali2 restaurant la, its convinced me okay we can eat wuuwuwuw. But the extent of the halal, ask yourself. Saya rasa bersalah sebab macam makan dalam tokong hehe.

I should be careful with halal certified restaurant from now on sobb eventhough to get certification from jakim takes like forever to wait hoho.. Even a lot of malays eat at any particular restaurant, it does not mean the restaurant is halal. We are not sure whether they put alcohol in our steak kee, huwaaaa. Siapa nak join venture dengan saya nak bukak restaurant cepat hantar resume and this is zeriousss businesssss wuwuw.kannnn

IMG_24921 
IMG_24801 

IMG_24751 
 
IMG_24841 

IMG_24901 
nasi campur
IMG_24861
 platter?im not sure tapi sedap gilerrrr

With respect to muslim friends, this post is for nonmuslim. Bear in mind, you are what you eat and be careful with what you consume, it will remain forever in your body as it will be part of your blood and meat.

Bumbu Bali
18 & 18-1,
Jalan Persiaran Puteri 1,
Bandar Puteri,
47100 Puchong.
Phone: 03-80618099

8 comments:

Akim Iqbal said...

Sedap ngat bak hang.. hik hik

untoldhistory said...

kakak ni dah boleh buat jalan jalan cari makan versi blog HAHAH! cool place:D and looking yummy.

an ordinary gurl said...

bella...nak join bukak restaurant...ngeee..=)

Srikandi Utara said...

perlu lbh berhati2 sebab kdg2 restoran yg ada certificate halal pon belum tentu benar2 menyediakan makanan halal, apatah lgi restoran2 yg xada pengesahan halal jakim tu..

Mie Hishamuddin said...

nampak sangat sedap tapi kena hati2 juga sebab belum tentu juga certification yang dorang dapat tu betul2 dari jakim..mybe palsu..wallahualam la kan...

bella dela rosa said...

huhu tu lah kena very particular about restaurants start from now on!

Mohd Adzlan said...

semoga berjaya membuka restoran..

dinn said...

Saya baru2 ni masuk & makan, memang menu kat situ semua nampak fantastic & sedap. Dan memang sedap, tapi, kalau nak kira halal, saya dah tak yakin. Lagipun antara dekorasi kat situ adalah patung2 budha & botol arak. Saya perhatikan ramai melayu & artis pun ada. Siap bawa pak lebai masuk, serbasalah juga nampaknya pak lebai tu.