Thursday, February 16, 2012

cozy house @ great eastern mall

Assalamualaikum.

Update secara malas. I should start the year with this entry but ermm no one can help laziness, hence only now can be published. I start 2012 with great food yayy, seb baik kaendar cina not kalendar islam, if not, I got sepak from my mom cause excited much start the year with food not doa, nasib baikk hehe. Gegegege sorry la mother.
DSCN0468
 buruk much?ahahhahahha baru perasan satu butang hilanggg cacat gile minah nih

Wasnt planned, I followed my aunt to sleep at gombak and who cares right what you wear, you just sit in the tinted car, no one even bother, but suddenly they asked whether i want to try this place to,they got awesomeee food yaww. I want to say no, kau cuba tengok sikit warna warni nye kitee, but i said yes because of the FOOOOD. Woman vs food, saya kalah hihih. So lantak lah kan if people want to criticize ke ape cause ampang is not near to my house and never been there, pedulik kann, but its public holiday, oke foineeeee. And dengan tudung tak iron foineeee. Tapi nasib baik foods sangat sedapp. I loveeee sotong goreng tepung dia sedap gila dohh.

DSCN0482
dekat sini portion dia semua makan untuk 3/4 orang. tak payah cakap tuk makan bape orang sebab memang dia banyak nih, banyak gila kot.asam pedas awesome tapi sebab saya tak reti compare sedapnye cane so taktau.;p

DSCN0484 
kangkung goreng belacan.
DSCN0485 
  sotong goreng tepung sedap gila.BOLEH TAK KALAU SESIAPA TAHU BUAT CANI GTAU CANE. die sangan light dan gebu dan crunchy, taknak yang macam buat goreng pisang tu. nak yang lembut, gebu dan rapuh and it will melt dalam mulut sedap gila.SEDAP GILA RM29 satu pinggan haruslah sedap.

DSCN0470 
DSCN0477 
DSCN0478 
 
DSCN0483 
memang saja letak 2kali sebab sodap gila.eh kalau tak sedap memang kena baling pinggan kat dapur la kan.
DSCN04751 
I love her more than others people that i love except my parents wuwuwuw.

Till here.Kebanyakan makanan dia sedap, trust me and they offer ala carte too dont worry kalau datag nak berdating.:)


Address: Cozy House Restaurant
Lot 10, 11 & 12, Level 3,
Great Eastern Mall,
303, Jalan Ampang,,
50450 Kuala Lumpur.
Telephone: 03-4257 8988
Fax: 03-4257 1988

10 comments:

izuddinrahim said...

tak mekap lagi cun dohh..

Mr feckry said...

sedap gile makanan tu semua

- F i D - said...

mcm style je sotong goreng tepung tu

Mie Hishamuddin said...

ok..serious lapar bila tengok!

baginda® said...

blog anda di backlinkan secara penculikan, ha ha ha.. sekian
[http://www.erapasca.com/2012/02/gempar-7-blogger-wanita-cantik-buat.html]

Admin said...

Nice Blog!jom follow blog saya ni pulak jomwayangku.blogspot.com

unieMARKS said...

cute in blue :D

ahah! lapar teruk niih gruuk gruukkk!

Diyana Norman said...

wahhh sedapnyee! lapar lah pulak...
btw folo sini!!

SYARIFF HAIKAL said...

wow asam pedas ikan pari...terbaek..

Miss Anis said...

tgk mknn smbil terliur...huhu