Thursday, February 23, 2012

saya punya nombor telefon

Assalamualaikum semua. :))

Haha bajet gile tak konon ada orang nak number itew, geli tau, minah ni perasan biasalah. Korang tau tak kite sebenarnya ada 2 number and both of it are celcom, sounds cacat here. I mean ramai orang akan ada 2 number which with different telecommunication provider kan. tapi kite dua dua celcom, satu unipack which is super murah gila sampai call orang or message biler nak habis ni, almaklumlah taktau nak call siapa and satu lagi line 1+5. Setakat ni memang terasa upack paling murah nak mam la kan sebab 15sen seminit tapi malangnya upack kan until kite umur 25 je, after that rate dia seperti biasa. Kalau tak kite ade satu lagi no maxis tapi tak larattt la nak guna sampai 3 number kan, so 0173280408 tu kita tak guna da, eceh number dah tak guna direct je kasi kann.