Tuesday, July 3, 2012

Disclaimer

Assalamualaikum

Kite memang malas nak bukak blog pon sekarang. Renyah oke nak tulis pon, kena edit gambar taruk watermark pastu kena upload kat flickr pastu kena copy pulak dia punye link, tak fun. Kite tak kisah pon tak taruk watermark tu tapi nak taruk jugak kan haha. Kite tak kisah ponn orang nak buat fake profile tapi kisah oke kalau tetiba kite ada banyak boyfriend? Motippp. Salahkan orang yang suka curik gambar sebab diorang kita kena buat watermark semua huahua, oke tak kelakar.

Kite tak reti la nak buat entry tak berilmiah macam ni, walaupon macam selama ni entry berilmiah sangattt. Tapi untuk mengelakkan ketidakpuasan hati orang, siapa yang pernah jadi friend kite dalam facebook, snanye kite sekarang tengah clear friends wahhh over. So siapa yang telah di unfriend tapi sebenarnya kawan ngan kite sila lah bagitau sebab alaa sorryyyyy kite tak perasan, tapi sekarang lelaki yang tak dikenali memang buang, I want to keep my fb private to closest friends and relative je sorry. Kite tak kisah pon stalker ke ape ke, sebab kite pon stalker jugak haha tapi kite salu buang orang yang tah diorang tatau pon kite dalam friendlist kann.

Saya sekarang memang hari2 bukak chat lepastu kawan2 jangan lah hairan sebab motip saya setiap kali orang nak chat, saya tak kenal lepastu delete terus, kejam oke tapi ahaha takpelah. Sorry i dont entertain any hye. Ai peramah dengan suami je, eh? Tetiba rasa adakah statement saya bajet bagus? Kite delete laki je salu sebab dulu banyak main game mafia wars la ape tah lagi pastu yang banyak main laki je, nak jadi mafia yang bagus kena ramai kawan hohoho, tapi lepas da jadi top mafia terus bosan.

Marilah kite serikan entry bebel ini dengan gambar. Kite tak paham apesal manusia perlu banyak bercakap, sebab semua benda perlu diperjelaskan, ye betul. Sebab tu kite banyak cakap omg nasib kawan2 kite kurang sikit cakap. Dah lama haritu kite pergi kenduri kawan kite, she's indian, first time pergi, greattt experience. Thx yasso!

IMG_40231

IMG_40291 
 ex-classmate :)


IMG_40161 

IMG_4048 

IMG_4032 

Masa ni tetamu beratur tuk baling beras tapi kita kan tak boleh baling baling beras so kitorang salam je hehe

Janganlah tanya kenapa gambar sekarang semua nak senyum lebar sebab sejak bukak braces walaupon dah lama dah bukak tapi sebenarnya taktau nak senyum macam mane snanye huarghh. Sebab kalau ikhlas terus jadi lebar, kalau taknak lebar dah macam senyum paksa, takpela pasrah.


Oke tu je byeeee.

7 comments:

Hidayah Maznan said...

hai cik bella comel.. sy pun first time pergi indian wedding baru2 ni.. such a new experience sebab selalunya asyik gi kenduri melayu je..

http://stereohearts90.blogspot.com/2012/06/indian-friends-wedding.html

izuddinrahim said...

nak kawan dekat fb tapi tak tahu nak add dekat mana. hahaha kesian diri sendiri.

E'in said...

jgn unfriend kite.. wuwuwuwuw

New Hope said...

salam,


awk slalu chat kt ner

KLIK DASAR BARU SPA DITENTANG

Hairet Humaira said...

bestnye dpt pengalamam mcm tu.. :))

bladerz said...

salam..bella ngan member sebelah kiri tu(tudung coklat) look familiar je..korang ni blaja mana dulu ye?

Muhammad Zulkamal said...

Assalam..kenape nak kene upload gambar dekat flicker ..bukan blogspot boleh upload terus ke gambar..?x paham..huhu..--"