Wednesday, January 16, 2013

Breakfast Islamic kitchen & mohd chan abdullah

Assalamualaikum

Saya keluar ni adalah pagi gila. Mak saya pergi pasar, saya pon keluar sekali sebab janji nya pukul 9. Sebab kak aimie ada hal pukul 11. Tujuan keluar, kak aimie cakap nak pas tudung dekat saya dengan ajar parehah macam mana nak pergi interview, kak aimie punya tujuan keluar suka kelakar je.

IMG_54341
Pastu kak aimie suruh try lipstick dia baru beli , so kena la tunjuk bibir hahaha.
IMG_54361
Meet up dekat bangi sebab kalau tempat pilih makan saya yang kena pilih tengok saya teringin ape haha. Saya kasi la option sup tulang merah ke chili crab, diorang nak chili crab, yang dekat bangi special sauce crab ade la, dekat mohd chan. So moh ler kite, tapi masa sampai tu tak bukak lagi, kitorang breakfast dekat islamic kitchen dulu. Kejap lagi baru makan crab nyumm. Perut ape pon tatau la, tak kenyang2.

IMG_54301 
  
IMG_54561
 
 IMG_54431 
Masa ni dah lepas breakfast, pergi mohd chan pulak tengah tunggu order. Semangat ajar.
 IMG_54471 
 IMG_54571 

Sedap la jugak dekat mohd chan tu, tapi bukan chili crab la :(, sebab macam tak sesuai nak buat cicah2.Kalau makan dengan nasi ok la kot.  I want chili crab. Harga special sauce crab ni ialah RM38 for 3. Besar and banyak isi. Rasa dia macam masam masam manis pedas. Macam 3 rasa la tapi versi ketam

 IMG_54601 
 IMG_54611 
Tapi tiba tiba nampak sedap dan terus lapar. Lapar hoiiiiiiiiiii.

12 comments:

Cik Nathrah said...

terus lapar jugakkk! hahaha..btw bella awk sgtlah cantik!

Shazwani Ramly said...

dekat bangi je ke? wow. ken apergi jugak niii.

Mohammad Firdaus Mahadi said...

lepas ni bleh try kat Homst kat area Saujana Impian, terbaik islamic 'chinese' food di situ

starzieti said...

cantiknya bella. cam baby doll. :D

nerves said...

macam tergantung je entry ni..awk tak rase ke..haha:P

Nadya Bubble said...

K lapar :(

syuk lis said...

Hai n salam kenal

syuk lis said...

bestnya....

chairooL ruLez said...

ktne ni bella?

bella dela rosa said...

nathrah:hehe lamee tak tengok awak comment kat sini,sbb kite yang pmalas reply sobb

shazwani:haah yang,dekat bangi je

firdaus:ok dokey wll try

starzieti:haha jauhnye macam babydoll

nerves:tak terasa pon ;p

nadya:hehe makan makan

chairool:dekat bangii

Ain Dzaya said...

yummmyy..sedapnyerrr....

5timesaday said...

BarakAllahu feeki. ☺