Friday, February 15, 2013

Instagram and twitter

Assalamualaikum.


U know I dont have smart phone kan. So all those instagram and twitter are not my in things, for sure. Ye la kau nak update macam mana, takkan nak on laptop sentiasa, boring la macam ni. Tapi sebenarnya I register je semua social media yang ada haha nak jugekk. Masa tu guna iphone main game tu lepastu register, tak ingat dah ada. Semalam macam lipas kudung kecoh siapa guna email i dekat instagram padahal diri sendiri T_T

nampak tak dekat search pergi search kak aimi punya instagram ahaha.

Ada jugak orang follow walaupun memang takde pape, ape nihh. Taktau la macam mana orang boleh terjumpa and follow, ke search belladelarosa keluar semua, baeklah. Terima kasih tau, ai is terharu sebab ada jugak sudi follow hidup yang takde la menarik mana. Tapi sorry la ye, ai memang aktif dekat fb and errr blog je. Kadang2 bukak la twitter tu. My facebook is private and u dont have to create another facebook of mine and report to me just to know what is my actual facebook. Ahakss. Kite sayang korang, korang tau tak nihh. Walaupun baca dalam diam ke, kenal secara diam ke, I sebenarnya terharu dan malu tapi kisah pulak aku nak malu2, thank you tauuuu. Kalau korang malu nak tegur, ai lagi la malu macam tu hihihi. So here are my ig and twitter.


I dont know what to write, I make a video, tapi saya ni kabut sangat, video sangat la tak sesuai sebab bila cakap cepat and gelak and tah pape terus nampak gedik. So yeah baik la tulis je. Semoga saya dapat idea untuk menulis tadaaaaa. Jangan lupa follow sayaaaaaa.

6 comments:

Anonymous said...

kirenya ada yang buat fake account akk la yea,,,hurmm..akk ni ada aura yang tersendiri..:-) sebb tu la ramai jea yang nak follow...:-)

Anonymous said...

:-) belladellarosa ni jenis melayu yang fotoginik..:-)

che mija said...

sis comel la,, suka penulisan akak ^_^

Mira Amirudin said...

Oh i see. Patutlah jarang nampak kak bella active ig :)

Mira Amirudin said...

Susah lah kalau org dah ramai peminat like u sis bella:) semua orang nak follow.hehe

Mohammad Firdaus Mahadi said...

insyaAllah, menulis lebih baik dari buat video, keep it up :)