Friday, February 8, 2013

My baby

Assalamualaikum

Nampak tak dekat sebelah ni ada facebook badge girlsloveshop. Dah lama dia bertapak dekat situ. Walaupun dah lama tak beroperasi, saya biar je dia, nasib tak delete -_-. Girlsloveshop ni saya start lama dah dekat blog and then move to facebook. Masa tu memang takde la phenomena tudung online lagi, so competitors memang tak banyak.

Saya pon tak ambil serious sangat jual2 sebab belajar lagi kan. Setiap kali dapat duit adalah bershopping, untung pon memang cukup2 je la hahaha. Suka la jual sebab baru je letak, orang adalah berebut2, masa tu la, saya kat sini terketau2 reply email. Tapi lepastu saya dah sibuk sukahati aku je stop2. Ye la tak nampak lagi kemana benda ni nak pergi padahal duit(bapak saya) banyak habis.

Kawan2 adalah lagi excited dari saya suruh jual dan membeli. Saya pulak memang suka jual kat kawan, taktau la, rasa best sebab boleh kasi diskaun, apekahhh. Tapi setiap fasa lain2 kawan la yang tolong, sebelum ni kawan lain, sekarang kawan lain, pasni kawan lain. hihi. Semua kawan pon saya ingat.

Sekarang saya dah start balik. Silalah support saya kembali. Banyak moderator yang operate fb girlsloveshop tu. Jangan lah inbox2 benda yang pelik2 ye wahai kaum lelaki. Malu lah orang lain baca kann.






Presenting my new model. Saya suka hermione granger, sekali terjumpa pulak muka lebih kurang sama, nasib lerr dia nak jadi model girlsloveshop kannn ;p.

Jangan lupa like facebook girlsloveshop!
Free gift akan diberikan untuk sesiapa yang baca blog belladelarosa.

We will launch soon, insyaAllah.

Assalamualaikum

6 comments:

Anonymous said...

bisnes sendiri kea?

Hanisah Jumadir said...

cantik yang maroon tu :D

nerves said...

woh..usahawirawati! :0

oh btw..ni da bace bolela claim free gift kankankan! :p

okeh..bak kate orang bangi,
in for a penny in for a pound!
selamat majujaya ye saudari *skema habis :)

archer said...

Assalamualaykum semoga sakses bisnisnya bella :)

Afika Syafrizon said...

hye ,done follow your blog ,cantiknyaaa kakak :) adore you .Nanti follow balik tau . hhe

gadis qirana said...

Tudung nama kwn2. Bila nama saya plak? Hihi.